Tarragona Jove

Ocell de Foc busca impulsar iniciatives de suport emocional, formatives i laborals per al jovent, en el marc de l’economia social.

Dimarts 6 de juny s’ha presentat el programa en dues rodes de premsa a Tarragona i Valls, que han comptat amb la presència del Sr. Josep Vidal i Fàbrega, director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives i la Sra. Isabel García, subdirectora general de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector, i responsables de les entitats impulsores.

Ocell de Foc es desplegarà per tot el país, al llarg de dos anys, amb un pressupost de 9,9 milions d’euros, a través d’una xarxa formada per 22 nuclis, la involucració de més de 300 entitats i l’objectiu d’atendre a 40.000 joves d’entre 16 i 30 anys amb problemàtiques de salut mental, amb l’objectiu de millorar el seu benestar emocional i  qualitat de vida i assolir la seva inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

A les comarques del Tarragonès i l’Alt Camp, desplegaran el programa les Fundacion Ginac, Casa Sant Josep, Bonanit i l’Associació Egueiro de Valls, amb l’objectiu d’atendre a un mínim de 2.000 joves al llarg dels dos anys de programa.

El projecte Ocell de Foc ofereix, a través del suport a les entitats socials de territori:

  • Acompanyament a les persones joves 
  • Atenció grupal i creació d’espais de trobada 
  • Col·laboració amb les entitats 
  • Activitats de sensibilització a la ciutadania sobre salut mental

Les entitats faciliten dos punts de trobada i el telèfon i email de contacte per als i les joves i entitats que se’n vulguin informar:

● Més informació al 695290610 i info@ocelldefoctac.org

● Vallsgenera, Carretera del Pla, 37 A, dilluns i dimecres de 15:30 a 18 h altcamp@ocelldefoctac.org

Oficina Jove Tarragona, Pça. Imperial Tàrraco, 1, dimarts i dijous de 16.30 a 19 h tarragones@ocelldefoctac.org

Ves al contingut