Tarragona Jove

13a Edició del Festival Simfònic a La Palmera

Més de 850 alumnes d’escoles de música de  les comarques de Tarragona participen amb 17 concerts simultanis al Festival SIMFONIC:

El dia 10 de juny a les 18 h 5.000 estudiants d’escoles de música i entitats musicals realitzaran 100 concerts simultanis a Catalunya i Balears,17 concerts dels quals a la província de Tarragona on més de 850 alumnes d’escoles de música d’aquestes comarques participaran a la tretzena edició del Festival SIMFONIC. La ciutat de Tarragona acollirà 6 concerts de les diferents escoles i entitats musicals de la ciutat: Amfiteatre Port Tarraco, Centre Cívic Bonavista, Espai Jove La Palmera, Plaça Santiago Rossinyol i el Teatre de Tarragona.

El reconegut canta-autor Pep Sala del grup SAU és el padrí d’aquesta tretzena edició. En el seu honor, a les 19.00 hores, la cançó “Boig per tu” sonarà simultàniament a tots els concerts.

Tots els concerts del Festival SIMFONIC es celebren de manera gratuïta i lliure accés.

La iniciativa SIMFONIC  és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Informació complerta del Festival SIMFONIC a: www.simfonic.org

Ves al contingut