Tarragona Jove

Participa en l’amic invisible més gran del Món!

Participa d’aquesta iniciativa de la Biblioteca Pepita Ferrer i el Centre Cívic de Torreforta que busca apropar la lectura a tothom a través del regal d’un llibre a una persona desconeguda

L’Amic invisible més gran del Món

Arriba l’Amic Invisible més gran del Món, organitzat pel Centre Cívic de Torreforta i la Biblioteca Pepita Ferrer. Inscriu-te i en uns dies rebràs, per correu electrònic, el nom de la persona a qui li hauràs de regalar un llibre de segona mà (i si vols fer volar la teva imaginació, afegeix-hi alguna creació teva)… serà la germana del teu amic?, el veí del 4t 2a?, la fornera del barri?, l’alcalde?, la doctora del CAP, el cuiner de la teva escola?… 

Tota la ciutadania podrà participar-hi inscrivint-se prèviament, per correu electrònic i se li assignarà una persona de qualsevol punta de la ciutat. 

El dia 29 de desembre, a les 13 h, a la Biblioteca Pepita Ferrer, es farà l’intercanvi de llibres. El moment d’entrega serà gravat i emès la nit de Cap d’Any, a les pantalles que hi haurà a la Plaça Corsini… Perquè aquest Nadal, TU ets l’estrella. 

Si no tens cap llibre per regalar, però vols participar en l’Amic Invisible més gran del Món, posa’t en contacte al següent correu: bibliotecatorreforta@tarragona.cat. 


Inscripcions:

Us podreu inscriure en aquesta activitat, a partir del dilluns 27 de novembre a les 10 h i fins al diumenge 17 de desembre a les 23.59 h omplint el formulari d’inscripció. 


Sorteig del teu amic invisible:

El sorteig i enviament del correu amb el nom del teu Amic Invisible es realitzarà el dimecres 20 de desembre.

Inscriu-te aquí!

Ves al contingut