Tarragona Jove

Pepet i Marieta, Suu i Animal protagonitzen un cap de setmana estel·lar al Festival Sota La Palmera

L’Espai Jove la Palmera reuneix aquest cap de setmana 13 i 14 de juliol a tres de les bandes de més en forma del panorama musical català

Aquest divendres, 13 de juliol, els Pepet i Marieta, oferiran a partir de les 22 h un concert gratuït a l’Espai Jove la Palmera. Festa, missatge i humor són les tres senyes d’identitat d’un grup que “la lia” dalt de l’escenari amb un espectacle interactiu carregat de coreografies, gags escènics i sentit de l’humor.

I l’endemà dissabte, arriba l’hora de Suu i Animal. Suu s’erigeix com una de les promeses catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d’Instagram, on ja acumula més de 48.000 seguidors, per petició popular ens porta el seu esperadíssim primer disc, Natural (Halley Records, 2018).

Animal s’ha consolidat com una de les apostes més fortes dels Països Catalans. Un septet que barreja sonoritats pop, folk, rock, reggae, soul, que juntament amb la seva fórmula festiva conformen un so propi que fa de cada concert d’Animal un esdeveniment únic per a tots els públics. Després del gran èxit assolit amb Més enllà de les paraules, aquest 2018 presenta un nou disc i una nova gira que no et pots perdre.

L’entrada als concerts és gratuïta / Espai Jove La Palmera (plaça Imperial Tarraco, 1). Des de les 20h l’Espai Jove La Palmera obre les seves portes.

El Festival Sota la Palmera és una iniciativa de les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

Skip to content