Tarragona Jove

Nits de dansa, circ i malabars a l’Espai Jove La Palmera

Aquesta setmana arriba el torn de la NIT DE LA DANSA amb quatre dies previs de laboratori de lliure moviment.

 La Nit de la Il·lustració es posposa a temporada d’hivern i passa el relleu a una nit de circ i malabars on proposa una estrena de la cia La Banda del Otro.

Els dijous de juliol el Festival Sota la Palmera els dedica a les nits temàtiques, i aquest dijous 19 de juliol es celebra una nova edició de la Nit de la Dansa, coorganitzada entre TarragonaJove i la jove companyia La Im.perfecta Cia. Servirà per radiografiar el panorama coreogràfic local amb petits tastos de fins a quatre artistes i companyies diferents: Carla López, Judit Entrena i Anna Soler, Dansapxl Identitat de Gènere i Rol i La Im.perfecta. A més, es mostrarà el resultat del curs intensiu que al llarg d’aquesta setmana està impartint la Raquel Méndez a l’Espai Jove Kesse.

La Nit de la Dansa està precedida pel Laboratori de Lliure Moviment, una experimentació en dansa on s’ofereixen pautes i recursos dirigits a l’exploració corporal pròpia, investigant sobre el propi moviment, sense adaptar ni copiar cap pas establert i fins aconseguir la llibertat de moviment i una expressió corporal individual. Aquest espai formatiu es realitzarà des d’avui dilluns i fins el mateix dijous tarda, quan es podran apreciar part dels resultats a la mateixa Nit de la Dansa, en la qual s’oferirà la peça Calleu! ideada per Raquel Méndez.

La Nit de la Il·lustració es posposa

D’altra banda, la Nit de la Il·lustració que s’havia de celebrar el 26 de juliol, ha quedat ajornada fins a la propera temporada d’hivern per afavorir una millor coordinació amb l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i incorporar-hi el treball dels i les estudiants d’Il·lustració i sumar-ho al dels altres creadors i creadores de la ciutat que treballen en aquest àmbit.

En comptes de la Nit de la Il·lustració, La Palmera acollirà el 26 de juliol una Nit de Circ i Malabars programada amb la col·laboració de La Circoteca de la Cia. Passabarret de Valls i protagonitzada per La Banda del Otro. Venen de Huelva per presentar el seu últim espectacle, Yee Haw!, que barreja música i estètica western amb malabars i humor.

La programació completa i els horaris es poden consultar aquí.

El Festival Sota La Palmera és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona). Aquestes activitats reben el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del projecte CONECTA 3.

Ves al contingut