Tarragona Jove

Rock i mestissatge, plats forts musicals al Festival Sota La Palmera

Els tarragonins SecondTrast i Els Pirats compartiran escenari amb Bemba Saoco i Mossèn Bràmit Morera i Els Morts

 

El Festival Sota La Palmera, que se celebra entre el 22 de juny i el 4 d’agost a l’Espai Jove La Palmera de Tarragona, conclou la setmana amb dues nits marcades per la música rock i el mestissatge.

Divendres trepitjaran l’escenari de La Palmera una de les noves promeses de la música mestissa catalana. Bemba Saoco neixen de les cendres de 9Son i el seu apropament des del so electrònic a diferents gèneres els emparenta amb projectes com Calle 13 o Bomba Estéreo. El seu primer treball es titula Crújelo, l’ha produït Marc Parrot i promet traslladar-se al directe amb un concert ple de ball, crítica social i ritmes desenfrenats. Compartiran nit amb els tarragonins SecondTrast, que arriben amb un primer àlbum sota el braç, De dins enfora, amb aires jamaicans i la col·laboració de Xavi Ciurans de Gertrudis.

Dissabte tornaran a l’Espai Jove La Palmera Mossèn Bràmit Morera i Els Morts, barcelonins que barregen l’estètica del terror amb una posada en escena que transcendeix els límits del concert a ritme de rock and roll, garatge, rockabilly, swing i punk. Completaran el doble cartell Els Pirats, banda germen de Los Glosters que enguany celebra el 30è aniversari del seu naixement, 30 anys dedicats al pop i la música mod.

L’accés a l’espai i als actes del Festival Sota La Palmera és totalment lliure.

La programació completa i els horaris es poden consultar aquí.

El Festival Sota La Palmera és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona).

Aquestes activitats reben el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del projecte CONECTA 3.

Skip to content