Tarragona Jove

LA TARDOR ARRIBA A L’ESPAI JOVE KESSE

Més de 80 activitats comprenen la programació amb activitats formatives, lúdiques i culturals

Del 4 d’octubre al 30 de desembre TarragonaJove ofereix la programació de tardor per a joves de 12 a 35 anys i totes gratuïtes. Aquesta vegada, més del 40% del programa es novetat respecte les edicions anteriors, fruït del treball amb entitats, col·lectius i persones que treballen amb joves. El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha destacat que “la programació es molt transversal i vol atendre les peticions de la gent jove i les necessitats actuals”. 

D’una banda s’ofereixen 14 aules temàtiques amb espais setmanals d’activitats en tots els àmbits d’interès: LGTBIQ+, teatre, dansa, idiomes, educació i foment del treball, cuina…amb dues més, que son novetat: Aula de cant i aula Àgora jove.  D’altra banda, 50 tallers i monogràfics, en diferents àmbits, com és habitual abordaran esports i aventura, música, idiomes, comunicació, arts plàstiques, salut juvenil…amb la novetat del treball dirigit a famílies i professionals.  

També comptarem amb dues jornades de formació, dirigides a professionals que treballen amb persones joves. Una en l’àmbit de la salut mental per a joves i coorganitzada amb el festival Psicurt i l’altra sobre el consentiment, coorganitzada amb la conselleria de Polítiques d’igualtat. El Cicle de Cultura Kesse oferirà 11 accions els divendres al vespre.  

En aquestes activitats caldrà sumar quatre exposicions; la programació de la Ciutat a cau d’orella i ja de cara a Nadal, el Casal, que se celebrarà del 27 al 30 de desembre.  

A partir de demà 20 de setembre a les 10h, s’obren les inscripcions a: www.tarragonajove.org/ i/o presencialment.  

Ves al contingut