Tarragona Jove

Presentada la programació de la Primavera Jove

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona posposa la data d’inscripcions i activitats de la campanya Primavera TarragonaJove i Casal per Setmana Santa, prevista inicialment pel dijous vinent, dia 19 de març


Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa el programa Primavera Jove 2020 amb una setantena d’activitats que engeguen el proper 2 d’abril i fins al 20 de juny i que contemplen totes les àrees que interessen als joves. D’una banda s’ofereixen 44 tallers, cursos i sessions formatives i lúdiques i d’altra banda 26 actes, espectacles i exposicions. Tot plegat fa una proposta ben atractiva per als que ja son usuaris i per a nous joves que s’hi vulguin apuntar.

Segons el tinent d’alcalde de Joventut, Hermán Pinedo: “Avui presentem una nova temporada d’activitats educatives i culturals ben atractiva on destaquen el bloc d’activitats educatives a l’entorn del clima i la perspectiva de gènere, dos temes d’absoluta actualitat i que preocupen tan als i les joves que n’hem de seguir l’exemple i donar-los espais de debat”.

Les activitats son totalment gratuïtes, fet que facilita l’accés de la població jove a les activitats i equipaments que promouen el desenvolupament i l’expressió de la persona jove i s’han dissenyat i programat conjuntament amb ells i en funció de les seves demandes. Segons Pinedo, amb aquesta mesura “volem afavorir especialment la curiositat i la creativitat de les persones joves en les propostes que s’exposen i a la vegada promoure nous espais i formes de participació a mida”.

Pel que fa a les propostes culturals de Zona Cultura Kesse, que es fan cada divendres a les 21 h, s’ofereix, també a la primavera, un interessant cartell d’espectacles d’autors joves i de molta qualitat que van des dels monòlegs fins a la cultura urbana. Destaca especialment la nit del 22 de maig, amb Ana Polo i Oye Sherman, duet artístic format per aquestes artistes del món televisiu i radiofònic. Ana Polo és periodista i ha treballat de guionista, locutora i reportera a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. Oye Sherman és el pseudònim de la humorista i guionista Maria Rovira, forma part de l’equip de l’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio.

Totes les activitats van dirigides a nois i noies d’entre 12 i 35 anys, tot i que la majoria s’orienten dels 12 als 17. De les 44 propostes formatives s’ofereixen 1.500 places aproximadament, i dels actes culturals gairebé 4.000. Les activitats tindran lloc a l’Espai Jove Kesse, com a espai de referència dels joves de la ciutat.

Més informació i inscripcions:

Skip to content