Tarragona Jove

Programa ‘Explorer’ de foment de l’emprenedoria

El programa Explorer t’ajuda a experimentar l’emprenedoria com a opció professional. Durant 12 setmanes, treballaràs sobre la teva idea transformant-la en una solució que contribueixi a assolir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d’aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d’organitzacions. Hi pots participar sol/a o en equip.

A qui va dirigit?

  • A joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món.
  • A qualsevol estudiant que vulgui entendre els beneficis i oportunitats que ofereix el món de l’emprenedoria en un espai de seguretat en què està permès equivocar-se i en el qual no cal saber res d’empreses i negocis per poder avançar.
  • A amants de la tecnologia que volen experimentar amb la seva solució i explorar les possibilitats de convertir-la en un projecte global.
  • A estudiants de l’àmbit de les humanitats que vulguin transformar la seva passió en la seva manera de vida construint un projecte sostenible.
  • A nòmades digitals que volen explorar el món portant la seva empresa “a coll” i gaudint de la feina remot.
  • A investigadors que vulguin convertir els seus descobriments en negocis sostenibles.
  • A emprenedors que vulguin validar si les seves solucions poden tenir impacte en la societat.

Beneficis

  • Certificat de participació per als projectes que completin les activitats de el programa.
  • Explorer Trip: experiència intensiva d’immersió i formació per al grup de projectes seleccionats per cada Explorer Space. Un viatge d’una setmana de durada a l’estiu de 2021 a un hub d’innovació europeu per a la Cohort de Fellows Explorer formada per tots els membres dels equips seleccionats per cada centre Explorer. La destinació serà elegit entre els llocs seleccionats en un primer filtrat dut a terme per l’equip Explorer en base als criteris establerts pel Global Startup Ecosystem Report 2020.
  • Comunitat. Accés a una comunitat global de joves innovadors que va a anar creixent edició rere edició amb la incorporació d’Explorer Spaces americans i europeus.

¿ÉS EXPLORER PER A TU?

Definitivament, sí. Emprendre no és per a tothom, Explorer si. Concedeix-te dotze setmanes per intentar-ho, equivocar-te, aprendre, inspirar-te, però sobretot, per convertir la teva idea en alguna cosa tangible, entendre si podria arribar a ser una potencial font d’ingressos i, a més, fer-ho acompanyat / a de gent que, com tu, no es conforma amb el món que ens ha tocat viure.

Ningú sap què ens depararà el futur. I en un món on res és segur, tot és possible. Dóna’t permís per fer coses i vine a Explorer.

Procés d’admissió

Completa el formulari d’aplicació amb la teva informació i la del teu projecte i no oblidis explicar amb tot detall la teva motivació per participar en el programa. Si apliques en equip, cada membre de la mateixa haurà de completar la seva sol·licitud i només el líder d’el projecte haurà d’indicar en la seva sol·licitud. Això és molt important per gestionar adequadament la selecció del teu projecte. Si un mateix projecte té a més d’un líder en el procés d’aplicació, quedarà automàticament descartat.

Tria l’Explorer Space en el qual vols dur a terme el programa.

Si passes el primer filtrat de selecció, el coordinador/a del teu centre Explorer es podria posar en contacte amb tu per dur a terme una entrevista personal si així ho considera.

La teva plaça i la del teu equip si ho hagués, quedarà definitivament confirmada quan la persona que lidera el projecte aparegui com admesa en el seu perfil de Santander X.

Ja ets Explorer!

A partir d’aquí, el teu Coordinador / a et donarà totes les instruccions per començar el programa i també tindràs accés a l’espai de treball en línia en el que també estaran la resta d’Explorers.

Inscriu-t’hi a través d’aquest enllaç.

Skip to content