Tarragona Jove

L’Espai Jove La Palmera obre portes al cant feminista de PUPIL·LES

LES VALENCIANES PUPIL·LES FARAN SENTIR LA SEVA LLUITA AVUI DIVENDRES AL FESTIVAL SOTA LA PALMERA

 Rapapunkas i Fetitxe 13 completen una nit de rap reivindicatiu a l’Espai Jove la Palmera

Aquest divendres, 26 de juliol, a partir de les 22 h, l’Espai Jove la Palmera rebrà tres propostes de tall feminista i reivindicatiu partint de les bases del rap electrònic que professen les reusenques Rapapunkas, els tarragonins Fetitxe 13 i les valencianes Pupil·les.

Pupil·les arrenquen a València el 2014. Amb un missatge feminista i reivindicatiu pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Natàlia, Mireia i Joan són l’ànima d’aquest projecte on el rap electrònic és l’estil predominant a les seves cançons. Després dels treballs Bruixes de dol i Les Silenciades, al 2018 ens van presentar dues cançons noves: “Colps de puny“ i “V”, una oda a la vagina, que va posar títol a la gira. La darrera cançó publicada és “Cita previa”.

El darrer any, amb “V tour”, van ser presents al País Valencià, Catalunya, Andalucia, Illes Balears, Castella i Lleó… Aquest 2019, amb noves cançons, ompliran els festivals i festes del seu rap electrònic feminista.

El Festival Sota la Palmera, una iniciativa de les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, reuneix aquesta edició de 2019 un gran component d’artistes femenines situant-les de primer ordre com a protagonistes i referències clau en el sí de les formacions escèniques. Tant des de la dansa, com des del clown, la il·lustració o la música, més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. La Conselleria de Joventut dedica amb fermesa esforços a detectar i posar en valor les produccions culturals de dones creadores per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari.  Entre els noms propis propers per actuar destaquen artistes com Marinah (Ojos de Brujo), Pavvla, The Gachises i The Sey Sisters.

L’entrada als concerts és gratuïta a les 22 h / Espai Jove La Palmera (plaça Imperial Tàrraco, 1).

Skip to content