Tarragona Jove

The Sey Sisters actuen a l’Espai Jove la Palmera


Aquest dijous, 1 d’agost (22 h), arriba a l’Espai Jove la Palmera una nit dedicada als estils gospel i soul amb el doble concert de The Sey Sisters i Sons de Gospel.


Sota el nom de The Sey Sisters s’amaga un espectacular trio de veus negres. Aquestes tres germanes de descendència ghanesa ens convidaran a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció surgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col·laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals.

L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic Let freedom ring, el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic. Actualment, les podem veure també a l’escena teatral amb la producció musical La Botiga dels Horrors, dirigida per Àngel Llàcer.

A les The Sey Sisters, les precedirà un repertori dels principals temes gospel interpretats pel grup tarragoní Sons de Gospel.

El Festival Sota la Palmera reuneix aquesta edició de 2019 un gran component d’artistes femenines situant-les de primer ordre com a protagonistes i referències clau en el sí de les formacions escèniques. Tant des de la dansa, com des del clown, la il·lustració o la música, més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. La conselleria de joventut dedica amb fermesa esforços a detectar i posar en valor les produccions culturals de dones creadores per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari. Entre els noms propis propers per actuar destaquen artistes com Marinah (Ojos de Brujo) i the Gachises.

L’entrada als concerts és gratuïta a les 22h / Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tàrraco, 1). El Festival Sota la Palmera és una iniciativa de les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

Ves al contingut