Tarragona Jove

Què t’ofereix Tarragona Jove la setmana que ve?

Et portem un petit repàs de les activitats que estan per venir aquest final de juliol i la primera setmana d’agost. Atenció, que algunes tenen places disponibles!

Summerweek de Rap i Trap – del 31 de juliol al 3 d’agost – Espai Jove Kesse

Durant aquests dies aprendras a crear cançons amb l’autèntica essència de la música urbana, ja sigui rap, trap, drill, no importa. Aprendràs a rimar per assolir destressa i habilitat a més d’entendre quin és el ritme que més et va. A més, tindràs l’oportunitat de mostrar la teva lletra al Festival Sota La Palmera 2023 durant la “Nit de Trap“.

Encara queden places!


Summerweek de cuina per a sobreviure – del 31 de juliol al 4 d’agost – Espai Jove Kesse

Durant aquesta setmana aprendràs a cuinar aprofitant al màxim el menjar que tens per la nevera amb receptes més que saboroses, originals i sobretot, fàcils i ràpides de fer, que és el que més ens interessa.

No queden places disponibles, però t’animem a inscriure’t a la llista d’espera


Costura creativa – de l’1 al 4 d’agost – Centre Cívic de Torreforta

Durant aquest taller descobriràs la infinitat de possibilitats que la costura ens ofereix utilitzant una cosa tan senzilla com son els retalls de roba reciclada. Com a projecte, tindràs la possibilitat de fer una bossa de platja cosida completament a mà per gaudir encara més de l’estiu gràcies a Tarragona Jove.

Encara queden places!


Ves al contingut