Tarragona Jove

Reggae, indie pop i mestissatge t’esperen al Festival Sota La Palmera 2023

Komando Sound i La Model son les dues propostes amb presència tarragonina d’aquesta setmana al Festival Sota La Palmera 2023

KOMANDO SOUND & THE PHRENETICS FSLP

Aquesta setmana al Festival Sota La Palmera tenim un seguit de concerts de tota mena per gaudir de la varietat de talent musical que rebem any rere any a aquest festival estiuenc de Tarragona Jove:

Nit de Reggae amb Komando Sound & The Phrenetics – 27 de Juliol a les 21h

Komando Sound torna la Festival Sota La Palmera i enguany celebren deu anys portant el millor reggae a la ciutat de Tarragona, des de les 21h fins les 22h seran els encarregats d’obrir la nit de dijous a l’Espai Jove La Palmera abans que The Phrenetics ens presenti el seu nou disc “Reggaematic” on abracen la cultura jamaicana més enllà dels tòpics propis que acompanyen al gènere.

Podeu trobar-ne més informació sobre l’esdeveniment aquí


La Model i Km 0 – 28 de Juliol a les 21h

La Model és un grup d’indie pop nascut a Barcelona durant el confinament fruit d’una parella de músics. Després de la ruptura d’aquesta, dos dels membres, en Jordi Tortosa i Max Garriga van continuar amb la seva trajectòria musical per reflectir el seu ampli repertori musical que va des de l’indie-pop, passant pel rock tradicional, fins el punk.

Km 0 és un projecte que integra a set músics procedents de tots els racos de Catalunya per, en un inici, musicar un poema titulat “A tu”. El passat 2022 van sortir a la llum els seus directes, frescos, propers i molt festius que, arriben enguany a l’Espai Jove La Palmera per fer-nos gaudir de l’experiència de la seva música.

Podeu trobar-ne més informació sobre l’esdeveniment aquí


Fauna – 29 de Juliol a les 19h

Des de Lleida, arriba a Tarragona aquest dissabte un dels grups amb major projecció d’aquest 2023. La seva proposta està plena de la música de mestissatge va des de les rumbes més ballables que pugueu imaginar fins al rock més trencador i contundent.

Podeu trobar-ne més informació sobre l’esdeveniment aquí

Skip to content