Tarragona Jove

REOBERTURA DELS ESPAIS JOVES

Tardor Tarragona Jove | Octubre, novembre i desembre de 2021


REOBRE L’ESPAI JOVE KESSE I L’OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS

Després d’un estiu replet d’activitats i actes als diferents espais joves, on van participar més de 8500 persones, tornem amb més forces que mai!

LOficina Jove del Tarragonès, l’equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves en qualsevol àmbit d’interès i amb serveis especialitzats de treball, educació, garantia juvenil i salut, ha reobert les seves portes al públic des d’ahir dimarts 7 de setembre, en horari de 9.30 a 14 h, de dimarts a divendres; els dilluns l’atenció es realitza de manera telemàtica.

L’Espai Jove Kesse, que romana tancat des de el passat 16 d’agost, reobre les seves portes al públic el pròxim dimarts dia 14 de setembre, en horari de dimarts a dissabte de 16:30 a 20:30 h. Tornem amb una àmplia oferta d’activitats per aquesta tardor jove i seguim oferint els mateixos serveis:

Centre educatiu

  • Programació d’activitats, cursos i tallers
  • Primera planta: espai d’oci amb ping-pong, futbolí, ordinadors, manualitats, videojocs, lectura…
  • Zona esportiva: enigmes, bàsquet, futbol…
  • Aules temàtiques: teatre, cuina, idiomes, cinema, creació d’espectacles, manualtitats…
  • Aula de suport a l’estudi i treball en grup

Centre cultural

  • Sala d’Art Jove: mostres i exposicions
  • Zona Cultura Kesse: actes i espectacles fets per i per a joves
  • Aules d’arts escèniques: espais de creació i suport a la producció
  • Sales d’assaig

Centre de recursos de suport a les persones joves i entitats juvenils

Altres serveis

  • Connexió wifi, sala d’estar, disponibilitat de taquilles, allibera i agafa llibres al bookcrossing

Respecte a la programació de les activitats i esdeveniments per aquesta tardor jove s’iniciarán a l’octubre. Oferta gratuïta amb temàtiques d’esports i aventura; teatre i dansa; circ i màgia; cinema, arts plàstiques i visuals; informàtica i xarxes socials; música; idiomes, comunicació i creació literària; salut; treball; cuina; i caixa d’eines. En el marc d’aquesta programació trimestral s’inclouen les aules de dinamització. Són propostes codirigides entre el personal de suport expert en la temàtica i el grup de joves que participen de l’aula. Es compta amb aules de jocs i lleure educatiu, dansa, coach, cinema i fotografia, cuina, llengua japonesa, teatre jove; i multiesport. A més també s’engega de nou el cicle de “Cultura Kesse”, programació trimestral d’espectacles de petit i mitjà format que es realitza els divendres al vespre a la sala d’actes de l’Espai Jove Kesse.

A partir del dijous 16 de setembre es podrà consultar tota la programació de Tarragona Jove prevista per la temporada de tardor i l’inici de les inscripcions serà el mateix dia a les 17 h i es podran fer presencialment a l’Espai Jove Kesse o a través de la pàgina web de tarragonajove a l’apartat d’activitats i inscripcions.

Skip to content