Tarragona Jove

ELS ESPAIS JOVES TANQUEN PER VACANCES

Els tres equipaments juvenils, l’Oficina Jove del Tarragonès, l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove la Palmera sumen enguany més d’11.000 persones participants en les diferents activitats i serveis que ofereixen.

L’Oficina Jove del Tarragonès, l’equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves en qualsevol àmbit d’interès i amb serveis especialitzats de treball, educació, garantia juvenil i salut, és tancat per vacances des del passat 9 d’agost. L’oficina, que durant aquests mesos ha atès a 2751 persones joves i 5810 consultes, reobrirà les seves portes el dimarts 7 de setembre, en horari de 9.30 a 14 h, de dimarts a divendres; els dilluns l’atenció és realitza de manera telemàtica.

L’Espai Jove Kesse, per la seva banda, romandrà tancat del 16 d’agost a l’13 de setembre; reobrirà al públic el dia 14 de setembre. L’equipament ha rebut més de 5200 visitants des del mes de gener a través dels diferents serveis que ofereix: programació d’activitats trimestrals, cessió d’espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves o els espais d’oci educatiu per a joves de 12 a 19 anys.

Des de l’any passat i a causa de la situació sanitària actual, es manté el nombre de persones que han participat a les activitats en format en línia. S’han donat d’alta més de 800 persones usuàries a la plataforma virtual e-tarragonajove, on persones joves de 12 a 35 anys han pogut participar de manera gratuïta a més de 35 activitats.

L’Espai Jove la Palmera, per la seva banda, va finalitzar la seva programació estival el passat 31 de juliol, on va reunir 2800 persones tant per les entrades als actes i espectacles del festival i cicle Margalló com pel seguiment en streaming mitjançant el canal de Youtube @tarragonajoventut, les quals s’han connectat als directes dels concerts i espectacles.

Es consoliden aquests espais com a equipaments de referència per a les persones joves, s’incrementen les seves demandes i inquietuds on no només es realitzen activitats sinó que també són les impulsores i/o creadores d’aquestes.

A partir del 16 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragona Jove prevista per la temporada de tardor on s’inclouen les aules temàtiques setmanals, tallers i monogràfics en diferents àmbits i els actes de “Cultura Kesse” dels divendres al vespre.

L’inici de les inscripcions serà el 16 de setembre a les 17 h presencialment o aquí.

Pel que fa a l’Oficina Jove, en període de vacances, es poden adreçar consultes a: tarragones@oficinajove.cat i per l’Espai Jove Kesse, a tarragonajove@tarragona.cat, que seran ateses el mes de setembre.

Skip to content