Tarragona Jove

Reunió Participativa per elaborar el protocol davant les violències sexuals als espais festius


El proper dimecres, 15 de gener, de les 18.30 a les 20.30 hores, a l’Espai Jove Kesse, se celebrarà la tercera i darrera reunió de la Comissió Participativa per elaborar el Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi. En aquesta sessió s’hi tractarà de les propostes per al Protocol d’actuació municipal i la campanya de comunicació i preventiva.

La Comissió Participativa s’encarrega de valorar i proposar les accions que es puguin realitzar en el marc del Protocol.

Les persones interessades a participar-hi han de confirmar l’assistència mitjançant un correu electrònic a l’adreça igualtat@tarragona.cat.

El  procés d’elaboració del Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi compta amb una comissió política formada per càrrecs electes, que haurà de donar una resposta a l’esborrany definitiu i validar-lo; el Grup Motor, amb personal tècnic de l’Ajuntament, que s’encarrega de dinamitzar el procés i d’adequar les propostes als recursos disponibles, i la Comissió Participativa, oberta a la població que vulgui participar-hi i que s’encarrega de valorar i proposar les accions que es puguin realitzar en el marc del Protocol.

Ves al contingut