Tarragona Jove

Tarragona Jove us desitja bon any nou i un feliç 2024

L’Espai Jove Kesse romandrà tancat des del 31 de desembre fins el dilluns 8 de gener on, a partir del dia 9, reobriran amb normalitat tant l’Oficina Jove del Tarragonès com l’Espai Jove Kesse.

Des de Tarragona Jove fem un petit descans per poder rebre aquest any nou de la millor manera possible i fins el proper dimarts 9 de gener romandrem tancats després d’un 2023 ple d’activitats, esdeveniments, concerts, obres de teatre i una llarga llista de coses que hem fet per a vosaltres i que hem gaudit tots plegats.

Un any més hem volgut demostrar que les persones joves són un pilar important per a totes i tots i que sense les seves inquietuds artístiques, les ganes de fer coses per i per a Tarragona i també les ganes de passar-s’ho bé, la nostra feina no tindria cap mena de sentit. Per això volem agrair a les persones que han fet possible que aquest 2023 hagi estat tan genial i que haguem fet feliç a molta gent jove amb totes les propostes que hem impulsat des de Tarragona Jove.

Tant l’Oficina Jove del Tarragonès com l’Espai Jove Kesse us desitgem una molt bona entrada d’any i que puguem ajudar-vos a fer d’aquest proper 2024 un any encara millor des de Tarragona Jove.

Skip to content