Tarragona Jove

Tarragona Jove presenta un extens programa per aquest estiu

La programació de l’Estiu Jove 2021 ofereix més de cent activitats, la majoria presencials i gratuïtes.


Més informació i inscripcions a partir del dijous 3 de juny

Aquest matí el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, acompanyat del seu equip de Joventut, ha presentat la programació de l’Estiu Jove 2021; amb una oferta molt extensa, de més de 100 activitats (educatives i culturals) que a partir del 3 de juny ja estaran disponibles per a inscriure-s’hi. La majoria de les propostes són de caràcter gratuït i presencials. “Seguim promovent activitats per a joves de participació i formació en l’àmbit del lleure i la cultura”, ha engegat el regidor, qui a més ha parlat de la proposta, cada vegada més àmplia “d’activitats per a tots els públics i a tots els punts de la ciutat, des dels centres cívics com a l’aire lliure: en barris, espais patrimonials i platges”.  

Amb la combinació acurada d’oferta tant presencial com en línia, el programa Estiu Tarragona Jove 2021 vol ser un referent també en la sortida de la pandèmia, complint totes les mesures del Procicat, però amb la voluntat que els nois i noies comencin a veure millores aquest estiu. Tant a la programació de Tarragona Jove com al Festival Sota La Palmera, que ja es va presentar i que complementa l’oferta cultural i juvenil de l’estiu. 

Alguns dels noms més rellevants que formen part de la programació són la cuinera Gessamí Caramès, el youtuber mallorquí Miquel Montoro i el tiktoker tarragoní Javier Guijas; amb qui les persones joves podran compartir experiències i aprendre moltes coses noves. Des de la conselleria de Joventut també s’ha destacat el treball amb les entitats de la ciutat, com Auriga Serveis Culturals, TGNautica Kayak o l’Espiga d’Or, entre d’altres; així com amb la col·laboració de molts altres departaments de l’Ajuntament a l’hora de confeccionar la programació i facilitar els espais.  Així mateix s’ofereixen des de casals setmanals, fins a activitats d’un sol dia que van des de la comunicació a la dansa, els esports o les noves tecnologies, entre d’altres. Una de les més exitoses, un any més, són els enigmes nocturns i d’altres més noves, com un taller d’arqueologia amb Nemesis o un d’introducció a les Noves Dramatúrgies amb FiTT i Sala Trono, segur que també agradaran al públic jove. 

Aquesta programació es finança amb el suport del Pla Nacional Sobre Drogues del Ministeri de Sanitat, para el Plan Nacional sobre drogas.

Skip to content