Tarragona Jove

Torna la Nit de la Il·lustració

LA SISENA NIT DE LA IL·LUSTRACIÓ TORNARÀ A FOMENTAR EL CONTACTE ENTRE DIBUIXANTS I EL SEU PÚBLIC

La cita és aquest dijous a les 22 h l’Espai Jove la Pamera


 

Demà dijous 11 de juliol, a les 22 h, torna la Nit de la Il·lustració a l’Espai Jove la Palmera, que arriba a la sisena edició amb una proposta més participativa i amb un atractiu joc de component creatiu.

Il·lustradors i dibuixants abandonen novament el seu estudi per mostrar en públic el seu treball, tot compartint dinàmiques amb el públic assistent i acompanyats de les sessions musicals dels DJ’s Pallareti & Great Alice.

Serà una nit on es barrejarà la música, l’humor i, sobretot, la il·lustració. Tot en directe i a un pam del nas de l’espectador. El format permetrà un diàleg entre música i il·lustradors tot disposant al centre un tòtem gegant que s’anirà performant a mesura que entra el públic a l’Espai Jove la Palmera. L’esdeveniemnt, emmarcat en el Festival Sota La Palmera (pl Imperial Tarraco), està obert al públic. En la darrera edició, celebrada l’any 2017, la Nit de la Il·lustració, va aplegar més d’un centenar de persones en un ambient curiós i distès.

Alguns dels il·lustradors participants d’aquesta sisena #nitilustgna (l’etiqueta oficial per comentar la vetllada a les xarxes socials) són: Àlvaro Altabejos, Clarisa Starling, Alba Domingo i Nicola Weber, il·lustradors professionals que es retroben i contacten amb estudiants i gent amateur que troba en el dibuix una manera d’expressar-se pròpia.

Els organitzadors de la sisena #nitilustgna són l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona, amb més de 13 integrants en la coordinació, amb el suport de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

Un dels objectius de l’acte és potenciar el planter d’il·lustradors tarragonins i dignificar un ofici que normalment s’entén com a solitari, íntim i privat, tasca amb la qual el Grup d’amics de La Nit de la Il·lustració està molt compromesa.

Skip to content