Tarragona Jove

TORNEN ELS CASTELLS PER SANTA TECLA

Tornen els castells a Tarragona per Santa Tecla


Ahir, dimarts 14 de setembre, el Procicat va autoritzar la represa del món casteller. Es podran fer castells amb un màxim de 160 persones per colla, serà obligatori l’ús de la mascareta durant tota l’actuació i s’haurà d’utilitzar el gel hidroalcohòlic homologat. Com és molt difícil mantenir la distància de seguretat en aquest cas, les actuacions no hauran de durar més de 15 minuts.

Per altra banda, el públic que assisteixi a l’esdeveniment, haurà d’estar separat de l’actuació per tal de no participar en la realització dels castells. Les persones assistents hauran de seure en llocs preassignats per gaudir de l’espectacle.

Per Tarragona ha sigut molt bona notícia, ja que per la diada de Santa Tecla , 23 de setembre, la plaça de la Font tornarà a veure castells de les quatre colles després de dos anys sense activitat per la pandèmia. La proposta del dia 23 és fer un castell (màxim un 3 de 7) i un pilar, amb unes 120-140 persones. La nostra ciutat serà la primera de Catalunya on es tornin a fer castells després de tant temps i restriccions pel COVID.

+ info: aquí

Skip to content