Tarragona Jove

TORNA L’AULA DE JOCS I LLEURE!

Dinàmiques de grup al pati de l’Espai Jove Kesse


TORNA L’AULA DE JOCS I LLEURE!

Durant molts anys, la Primera Planta de l’Espai Jove Kesse ha estat un lloc de referència per a moltes de les persones joves de la nostra ciutat. En aquest espai podien realitzar-se activitats de tota mena: jocs de taula, passar l’estona, fer ús de l’ordinador, escoltar música, jugar al futbolí, jugar a ping-pong… Els i les joves podien venir de forma lliure i autònoma a fer ús tant de l’espai de la Primera Planta com del pati exterior per a realitzar dinàmiques de grup. A causa de la pandèmia, aquest servei es va haver d’aturar, donant l’única opció a inscriure’s per a fer ús de l’espai amb un màxim de 10 persones i a través d’una activitat dirigida per una persona dinamitzadora.

Des de la tornada de les vacances, tenim l’honor d’anunciar de nou l’obertura de la Primera Planta i del Pati Exterior per a totes les persones joves que vulguin gaudir de les tardes a l’espai amb un màxim de 10 persones! Comptarà amb una persona dinamitzadora encarregada de vetllar pel seu benestar.

A més, a partir del dimarts dia 5 d’octubre, també comptarà amb una activitat dirigida de 18 a 20 h. Per a poder participar en aquesta activitat, s’haurà de realitzar la inscripció, aquí.

L’Espai Jove Kesse poc a poc va tornant a la normalitat i us estem esperant!

Per a més informació, contacta amb nosaltres:

Ves al contingut