Tarragona Jove

LA TARDOR TARAGONA JOVE ARRIBA AMB 75 PROPOSTES EDUCATIVES, LÚDIQUES I CULTURALS

La Tardor Tarragonajove se celebrarà del 5 d’octubre al 30 de desembre amb 75 propostes: 58 activitats i 17 espectacles. Avui s’ha presentat en roda de premsa i el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha volgut agrair una vegada més la feina del personal tècnic i l’èxit de convocatòria que tenen sempre les programacions de Joventut.  

D’entre tota l’oferta, cal destacar l’aula FX Videografic! , un espai per descobrir i actualitzar eines de comunicació digital a les xarxes socials. A més a més, es consoliden les aules temàtiques a l’Espai Jove Kesse. Així, cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20h, es pot participar a aules de teatre, cinema i fotografia, japonès, coach, cuina i l’aula de dansa contemporani i experimental, entre d’altres.  

La temporada de tardor aposta també per sessions o activitats puntuals i exclusives com la masterclass d’Instagram màgic a càrrec del Mag Gerard, el workshop de teatre de carrer Som les Teresines amb Anna Barrachina de la companyia La Cubana o la masterclass de gospel a càrrec de Michele Alderete, integrant de Gemma4 i directora i formadora de cant. 

En el camp de l’esport i aventura tornen els enigmes nocturns aplicant-hi la mirada intercultural i el reconeixement de la diversitat, la sessió d’Animal Flow al Parc de la Ciutat i una sortida al Parc del Francolí per intervenir en la neteja de restes que en puguin afectar l’ecosistema. 

Pel que fa a l’espai de la comunicació, Helena Casas ens oferirà un taller de fanzines feministes tant per la seva creativitat, com per l’edició i el treball de continguts. I en l’àmbit de treball i educació, des de l’Oficina Jove del Tarragonès, es proposen 8 sessions centrades en la recerca de feina, en la concentració i apoderament davant un procés d’aprenentatge, en la formació professional per l’ocupació, descoberta i treball per competències… entre altres propostes. Algunes d’elles tan suggerents com un escape room laboral. 

Les inscripcions a les activitats s’obren avui mateix aquí i van dirigides principalment a joves de 12 a 35 anys. Són totes de caràcter gratuït i es duran a terme principalment a l’Espai Jove Kesse, però també a centres cívics, locals d’entitats juvenils, diferents espais a l’aire lliure de la ciutat i des de casa amb les activitats en línia. Així es potencien espais de relació, formació i intercanvi entre persones joves en diferents espais segurs i d’accés habitual per la gent jove.  Dins el conjunt de les 17 propostes culturals i espectacles, hem de ressaltar un passatge del terror habitual en aquesta temporada de tardor, les actuacions en directe de grups musicals com Camila & Sam, Lasta Sanco, Manguata FC & Basty i Peret Reyes o una proposta musical de fusió d’estils i orígens ben diferents com Guinea Equatorial, Xile, Cuba, Gàmbia i Rumba Catalana. L’accés a aquesta programació, que tindrà lloc els divendres a les 20 h a l’Espai Jove Kesse, és gratuït. L’accés a la sala no requerirà reserva prèvia, però sí una inscripció in situ.

Skip to content