Tarragona Jove

ÚLTIMES ACTIVITATS DE LA TEMPORADA D’ESTIU


S’acaba la temporada d’estiu a Tarragona Jove

ÚLTIMES ACTIVITATS DE LA TEMPORADA D’ESTIU!

Després d’un estiu ple d’activitats presencials i en línia, ja només en queden dues per donar per finalitzada la temporada: ‘INFOGRAFIES‘ i ‘BUSCANT CASA’.


El dimarts 28 tenim l’activitat en línia: ‘INFOGRAFIES | Suport gràfic als teus projectes i presentacions’. És una sessió intensiva i totalment pràctica per incorporar l’eina de la infografia a les teves presentacions per fer més sintètiques, figuratives i entenedores les teves propostes de projecte. La infografia permet mitjançant formes, il·lustracions i simbologia expressar una idea amb la intenció d’acompanyar la teva presentació.

L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia, el dimarts 28 de setembre de 2021 de 18:30 a 20:30h en línia.

Apuntat aquí!

El dimecres 29 tenim l’activitat: ‘BUSCANT CASA | Opcions i pistes per la teva recerca’. El dret a l’habitatge és un dels drets universals essencials per la vida de les persones. Quan t’has d’abocar al periple de la cerca d’un sostre adequat a les teves necessitats, ja t’agafa mal de panxa? Que si compra o lloguer, i condicions i prestacions, i nòmines, i assegurances i tot un còmput d’aspectes a valorar. Com a jove, tant si t’hi trobes per primera vegada com si vols canviar de llar, t’interessa reunir tota la informació possible per no caure en paranys immobiliaris, ni abusos a l’hora de tancar una hipoteca o signar contracte de lloguer. O per què no, plantejar-te alternatives a la compra-lloguer.

L’activitat és gratuïta, es durà a terme el dimecres 29 de setembre de 2021 de 19.00 a 20:30 h i es podrà seguir a: www.tarragonajove.org/streaming |

Apuntat aquí!

Volem agrair a tota la gent que ha participat de les activitats i tothom que ho ha fet possible!

Us recordem que després d’aquestes dos activitats comença la Tardor jove, aquí hi trobareu tota la informació. https://tarragonajove.org/programacio/

Skip to content