Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
08/09/2021
 
 
REOBERTURA DELS ESPAIS JOVES

REOBERTURA DELS ESPAIS JOVES
 
Després d’un estiu replet d’activitats i actes als diferents espais joves, on van participar més de 8500 persones, tornem amb més forces que mai!

L’Oficina Jove del Tarragonès ha reobert les seves portes al públic des d’ahir dimarts 7 de setembre i l’Espai Jove Kesse, que romana tancat des de el passat 16 d’agost, reobre les seves portes al públic el pròxim dimarts dia 14 de setembre

A partir del dijous 16 de setembre es podrà consultar tota la programació de Tarragona Jove prevista per la temporada de tardor i l’inici de les inscripcions serà el mateix dia a les 17 h.

 

+info: -aquí-


 
REPRESENTACIÓ TEATRAL | MAX IN LOVE – RESPECTA’M
 
Max in Love – Respecta’m és una proposta teatral, emmarcada dins la programació de les Festes de Sta. Tecla de 2021, que aborda diferents aspectes relacionats amb la realitat del món adolescent. Està protagonitzada per 7 actors i actrius que han estat seleccionats entre l’alumnat de diferents centres educatius de secundària i pretén fomentar les relacions interpersonals igualitàries basades en el respecte, a l’hora que afavoreix la reflexió sobre el consum d’alcohol i altres drogues. 
 

+info: -aquí-


 

SANTA TECLA 2021!
 
Com cada final d’estiu Tarragona es prepara per viure els dies més intensos de l’any. Del 15 al 24 de setembre la ciutat s’omple de festa i combina durant deu dies actes tradicionals, espectacles d’artistes vinguts d’arreu i activitats promogudes pel ric teixit social. El programa és variat i s’estructura a partir d’unes activitats que es mantenen fixes en cada edició i que configuren la seqüència ritual de les festes.


+ info: -aquí- 


 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content