Tarragona Jove

Aquest dijous al Kesse, Teatre amb La Xixa

L’Associació La Xixa Teatre

El 18 de novembre a les 18 h, a l’Espai Jove Kesse, l’Associació La Xixa Teatre prepara un espectacle per celebrar Dia internacional dels Drets de la Infància.

La Xixa Fem Comunitat és una entitat sense ànim de lucre que promou el respecte per la diversitat i la cura de les persones mitjançant metodologies vivencials: treballa amb el teatre, els cossos i la facilitació.

 L’associació aposta per la transformació individual i col·lectiva cap a una societat més plural i mobilitzada a favor de la igualtat d’oportunitats entre tots/es. Treballa per a generar una presa de consciència sobre el poder, com utilitzar-ho i com reconèixer quan és abusat per altres i per nosaltres mateixos/es, amb l’objectiu d’alliberar-nos juntament de dinàmiques de desigualtat i opressió.

En aquest sentit, per commemorar el Dia internacional dels Drets de la Infància el grup teatral La Xixa organitza a l’Espai Jove Kesse una experiència teatral diferent en la qual el públic participarà activament en el desenvolupament de l’obra.

L’activitat és gratuïta, i la inscripció es realitzarà per ordre d’arribada. Més informació aquí.

Skip to content