Tarragona Jove

Procés participatiu per una Tarragona més neta

Fem una Tarragona sostenible i neta: Digues-hi la teva!

Des del departament de Neteja Pública s’ha engegat un procés participatiu “Fem una Tarragona sostenible i neta: Digues-hi la teva!“. L’objectiu principal és donar veu a la ciutadania, activitats comercials i entitats municipals en la valoració del servei actual de gestió dels residus, neteja viària i platges i gestió de deixalleria de Tarragona, i definir millores per incloure en el futur contracte.

Per fer-ho, s’han organitzat diverses actuacions presencials (sessions i rutes veïnals participatives a Llevant, Nord, Ponent i Centre) i sessions virtuals per a col·lectius específics (entitats ambientals, comerços, dones i joves). És en aquest context que creiem molt interessant realitzar una sessió virtual amb entitats de joves, per tal de recollir les necessitats i percepcions concretes sobre els serveis de recollida de residus, neteja viària i platges i deixalleria.

Si hi vols participar cal que et posis en contacte a través del correu: tgn_neta@participem.cat. La sessió serà el dijous 25 de novembre a les 18:00 h mitjançant Teams.

En cas que no puguis assistir a la reunió, però vulguis participar en el procés, trobaràs l’enquesta aquí.

En un moment de greu problemàtica ambiental associada als residus, Tarragona vol fer un pas endavant per poder assolir els objectius europeus en matèria de reciclatge: 55% per a l’any 2025. Per aconseguir-ho, cal una millora substancial de l’índex de recollida selectiva de la ciutat, situat en un 33,51% l’any 2020. És per això que des de l’Ajuntament es vol treballar conjuntament amb veïns i veïnes, col·lectius, entitats i activitats empresarials de la ciutat fent una crida a la participació.

Skip to content