Tarragona Jove

Directe #JoActuo #ClotildeActua amb Flaixbac

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya #JoActuo, que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa.

En el marc d’aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, s’ha posat en marxa el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l’estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la programació de diferents sessions musicals que s’emetran en directe, en col·laboració amb diverses emissores de ràdio, per tal que el missatge de la campanya #JoActuo arribi al major nombre de persones joves i també, amb l’objectiu de trencar l’aïllament i promoure la participació i cocreació del jovent.

La propera sessió tindrà lloc aquest divendres 3 d’abril de 18 a 20 h, amb la col·laboració de Flaixbac FM i amb la participació de noms destacats de l’escena musical catalana com ara Lildami, Suu, Blaumut, Stay Homa, Nil Moliner o Miki Nuñez. La sessió es podrà seguir al canal de YouTube de l’emissora.

La setmana vinent, també divendres de 18 a 20 h, es farà una nova sessió musical en directe amb Europa FM.

Skip to content