Tarragona Jove

El 60% de l’Estiu TarragonaJove serà en línia

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Les inscripcions s’obriran el dia 10 de juny.


La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona enllesteix els darrers detalls de la nova programació d’activitats, cursos i tallers per a joves Estiu TarragonaJove. Es preveu que la temporada d’estiu contempli gairebé 60 activitats que es repartiran entre el 29 de juny i el 30 de setembre, tenint en compte que algunes activitats poden variar en funció de la fase de desconfinament en què es trobi la regió sanitària Camp de Tarragona.

Del total del programa d’estiu, 6 de cada 10 propostes seran en format virtual i 9 de cada 10, totalment gratuïtes i accessibles per a joves de 12 a 35 anys. En les activitats de pagament, s’ofereixen descomptes de fins al 50% de bonificació als joves que disposin del carnet TarragonaJove.

Pel que fa als continguts i elaboració del programa educatiu i de lleure, els principals eixos són activitats per a l’enfortiment i apoderament femení, l’expressió i desenvolupament de la creativitat, habilitats socials i personals, la defensa del clima i la comunicació i digitalització mitjançant eines i el campus virtual e-TarragonaJove. Del total de propostes, 7 de cada 10 seran novetats respecte a l’any anterior i es preveu una oferta de fins a 2.000 places amb el requisit d’inscripció i reserva mitjançant www.tarragonajove.org. Les inscripcions s’obriran el dia 10 de juny.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skip to content