El 60% de l’Estiu TarragonaJove serà en línia

Les inscripcions s’obriran el dia 10 de juny.


La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona enllesteix els darrers detalls de la nova programació d’activitats, cursos i tallers per a joves Estiu TarragonaJove. Es preveu que la temporada d’estiu contempli gairebé 60 activitats que es repartiran entre el 29 de juny i el 30 de setembre, tenint en compte que algunes activitats poden variar en funció de la fase de desconfinament en què es trobi la regió sanitària Camp de Tarragona.

Del total del programa d’estiu, 6 de cada 10 propostes seran en format virtual i 9 de cada 10, totalment gratuïtes i accessibles per a joves de 12 a 35 anys. En les activitats de pagament, s’ofereixen descomptes de fins al 50% de bonificació als joves que disposin del carnet TarragonaJove.

Pel que fa als continguts i elaboració del programa educatiu i de lleure, els principals eixos són activitats per a l’enfortiment i apoderament femení, l’expressió i desenvolupament de la creativitat, habilitats socials i personals, la defensa del clima i la comunicació i digitalització mitjançant eines i el campus virtual e-TarragonaJove. Del total de propostes, 7 de cada 10 seran novetats respecte a l’any anterior i es preveu una oferta de fins a 2.000 places amb el requisit d’inscripció i reserva mitjançant www.tarragonajove.org. Les inscripcions s’obriran el dia 10 de juny.