Tarragona Jove

El Casal Radiofònic del Kesse, espai d’experimentació jove

L’Espai Jove Kesse del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, dins de la seva programació trimestral, impulsa des de l’any 2018 un espai de comunicació i expressió per a joves amb inquietuds pel treball a mitjans de comunicació, en concret a la ràdio. Aquest espai es coorganitza amb Ràdio Ciutat de Tarragona i els seus professionals, indispensables perquè les persones participants puguin veure de prop tot el treball que comporta dissenyar i produir un programa radiofònic.

Aquest Casal Radiofònic és una estratègia pedagògica, lúdica, motivadora, transversal i multidisciplinària que inclou el component del treball en valors i de foment de les opinions pròpies i autònomes. Ofereix un producte fet per i dirigit a persones joves on es parla sobre aquelles preocupacions, interessos i inquietuds específiques d’aquesta franja d’edat.

Entre els principals objectius de l’aula estan el de promoure contingut per l’experimentació dels principals elements que componen un programa de ràdio com són locutors, el guió del programa, la tasca de producció, les persones tècniques d’àudio…

Més de 80 persones joves han participat d’aquest taller on s’han creat espais de debat i reflexió sobre diferents temes d’interès per a ells. També ha fomentat la creació d’espais on joves són protagonistes i alhora s’ho passen bé coneixent gent nova amb inquietuds similars a les seves.

Gràcies a Ràdio Ciutat de Tarragona per la tasca feta i felicitats pel seu 6è aniversari!

Podeu sentir les peces fetes per les persones joves participants a les diferents edicions del Casal Radiofònic aquí.

Skip to content