Tarragona Jove

El ‘FET’ presentarà la revista 47 a l’Espai La Palmera

L’acte tindrà lloc dissabte 15 de maig a les 12 del migdia, amb inscripció prèvia i aforament limitat. Un grup de joves tarragonins i el seu futur incert són protagonistes destacats de la revista. A l’acte també parlarem de música, literatura i turisme de proximitat.


El FET a TARRAGONA estrena espai per presentar la seva propera revista. Avui ja us anunciem que el número 47 de la publicació es presentarà a l’Espai Jove La Palmera (al pati de les antigues facultats de Lletres i Química) el dissabte 15 de maig a les 12 del migdia.

Gràcies a la implicació dels tècnics municipals de Joventut, podem organitzar l’acte en aquesta ubicació de la plaça Imperial Tarraco. L’hem triada perquè els joves entre 18 i 35 anys i el seu futur són protagonistes principals de la portada i el dossier central de la revista.

Com les darreres presentacions, l’acte se celebrarà en un espai exterior i segur, amb aforament limitat i inscripció prèvia. Els subscriptors interessats en assistir-hi podeu enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat indicant el vostre nom i el d’un possible acompanyant.

És la primera vegada que des del FET organitzem una presentació a l’Espai La Palmera, un equipament de l’Ajuntament de Tarragona que s’utilitza per convocar-hi nombroses activitats culturals i artístiques i el festival d’estiu ‘Sota La Palmera’. S’hi accedeix just al costat del quiosc de la plaça Imperial.

A la presentació del número 47 de la revista participaran un grup de joves tarragonins de diferents edats i perfils, que analitzen el seu futur incert després de les dues grans crisis dels últims anys: la del 2008 i la del 2020 provocada pel coronavirus.

Però també hi haurà temps a l’acte per parlar amb músics d’aquí com Joan Reig (que aquell mateix dissabte actua al vespre amb Els Pets al Camp de Mart) i Xavier Pié, saxofonista i president de l’associació de Músics de Tarragona. I amb escriptores com Maria Roig, autora del relat de Santa Tecla que publiquem en aquest número.

El FET 47 es començarà a distribuir entre els subscriptors dimarts 11 de maig i l’endemà ja es podrà trobar a Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

Font extreta: Revista Fet a Tarragona

Ves al contingut