Tarragona Jove

“El Quiosquet” proposa a les entitats socials un espai on poder presentar i visibilitzar els seus projectes i iniciatives

El Quiosquet és un espai de dinamització, prevenció i oci per la ciutadania impulsat per la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ situat a la Rambla Nova. Funciona com un canal de comunicació entre l’Ajuntament de Tarragona i la ciutadania. El seu objectiu és millorar l’atenció i orientació al voltant de la prevenció de consums, reducció de riscos i prevenció de l’assetjament i violència masclista, així com la vinculació de la població amb el seu entorn i comunitat. El Quiosquet facilita informació sobre les activitats de l’Àrea de Ciutadania i les campanyes que es desenvolupen. Algunes accions que realitza són:

Aquesta zona  polivalent funcionarà com a recurs d’intervenció transversal en què es programaran activitats i accions d’informació i sensibilització comunitària. També s’hi facilitarà informació de les activitats de l’àrea de Ciutadania i es farà difusió de les campanyes que es desenvolupin. Així mateix, les entitats de la ciutat podran demanar, prèvia sol·licitud i d’acord amb els criteris d’ús, la utilització d’aquest equipament, que serà supervisada pels equips responsables de la gestió de l’espai.

Per contactar amb el personal d’El Quiosquet:

  • Horari: dimarts i dijous de 16:30h a 20:30h, i dissabtes de 10h a 14h.
  • Telèfon: 674 627 043
  • Adreça electrònica: quiosquet@tarragona.cat
Skip to content