Tarragona Jove

Els serveis de joventut de la demarcació de Tarragona organitzen la Setmana Jove de l’Habitatge

Seran cinc xerrades gratuïtes i que es podran seguir en línia. L’objectiu és dotar les persones de recursos per accedir al lloguer o compra d’un habitatge.

Els serveis municipals i comarcals de Joventut de la demarcació de Tarragona, el Servei Municipal de l’Habitatge (SMHAUSA) i la Direcció General de Joventut de la Generalitat; han organitzat la Setmana Jove de l’Habitatge, que oferirà, entre d’altres accions, un cicle de xerrades en línia del 14 al 18 de juny per abordar aquesta problemàtica tan vigent, que a més s’ha vist agreujada aquest darrer any, per l’impacte social i econòmic de la pandèmia de la COVID-19. 

Es tracta d’un conjunt de tallers i xerrades virtuals, essencialment pràctiques, adreçades als i les joves de la demarcació, que tenen com a objectiu facilitar la informació per a l’accés de l’habitatge, informar sobre les normatives vigents, els ajuts, consells pràctics o models alternatius d’accés a l’habitatge, entre d’altres.

Les xerrades són gratuïtes, tot i que requereixen inscripció prèvia i el nombre de places són limitades. Les impartiran persones especialitzades en cadascuna de les matèries i es duran a terme a través de la plataforma virtual Microsoft Teams.  

La programació de les xerrades és la següent:

L’horari és d’11 a 12.30 h i les inscripcions s’han de fer aquí.

Si necessiteu més informació, podeu escriure a serveisjoventut.dt@gmail.com o us podeu adreçar als serveis de joventut del vostre municipi o comarca. En el cas de Tarragona municipi o comarca, us podeu adreçar a l’Oficina Jove del Tarragonès.

Ves al contingut