Tarragona Jove

Les dues últimes representacions de la Mostra de Teatre Jove es traslladen al Metropol

Les obres “El vals de la garrafa” i “L’arbre de la cendra” es portaran a terme al Teatre Metropol.

A causa del tancament del Teatre Tarragona d’aquest dijous 3 de juny, les dues obres que queden per finalitzar la Mostra de Teatre Jove es traslladaran al Teatre Metropol.
Així doncs, “El vals de la garrafa”, de Tornavís Teatre, que es representarà el proper dilluns 7 de juny; i “L’arbre de la cendra”, de la Faixsula Teatre, que tindrà lloc el dimecres 9 de juny, s’adaptaran a les noves condicions.

Les entrades reservades seran vàlides per a poder accedir al Teatre Metropol

Totes les persones que ja tenien reservada la seva entrada podran utilitzar-la al Teatre Metropol; no caldrà que reservin noves entrades. El que sí es veurà afectat, a causa de les diferències entre els patis de butaques dels dos teatres, és que no es podran mantenir les localitats assignades. D’aquesta manera, l’ordre d’arribada a les funcions determinarà el seient assignat.
Es demana a les persones que han fet una reserva conjunta que vagin juntes al teatre a l’inici de l’obra, per tal de poder seure en seients propers. Tot i això, a causa de les mesures preses per la covid-19, s’haurà de mantenir un seient de separació entre totes les persones espectadores, tot i que hagin fet la reserva d’entrada conjunta.

Així mateix, informem que encara queden algunes entrades disponibles per a les dues representacions.
La reserva pot fer-se a partir de divendres 4 de juny a les 16 h als següents enllaços:

El vals de la garrafa

L’arbre de la cendra

Des del Departament de Joventut lamentem les molèsties que aquesta situació hagi pogut ocasionar i us desitgem que gaudiu dels espectacles!

Skip to content