Tarragona Jove

Enigmes sota terra i Jon Snow, entre les més de 100 activitats de l’Estiu

Aquest programa, que compta amb el 70% d’actes que són novetat, és la principal agenda d’activitats per a joves

Programa activitats

Descripció activitats_Estiu Jove 2018

Resum Activitats Estiu 2018_A3

Inscripcions a partir del dijous 31 de maig a les 10h

La campanya Estiu TarragonaJove compta amb més de 100 actes i formatives, lúdiques i culturals. “Podem dir que l’Estiu Tarragonajove és més que mai la principal agenda d’activitats per a joves (més de 30 anys sent referència), reunint diversitat de propostes des de diversos àmbits”, remarca la portaveu del Govern, Begoña Floria.  I afegeix: “El moment estival és ideal per explorar i experimentar possibles alternatives d’oci i consum centrades en el creixement personal, les relacions i la vida al carrer. Tot amb un sentit educatiu des del lleure, la formació i la vida expressiva cultural. Des de fa deu anys que hi ha equipaments com l’Espai Jove Kesse o l’Espai Jove La Palmera i això demostra l’aposta per no només per les activitats sinó pels espais”. Per la seva part, Edu Torrero, representant de la Tarraco Zombie Experience ha explicat que s’organitzarà “una gimcana que la que uns zombies perseguiran als jugadors mentre intenten resoldre un enigma”. Judith Boquera, de Dinamynd, ha presentat tallers com el de Bombetes i Fils, de confecció e-tèxtil.

L’Estiu TarragonaJove se celebrarà del 22 de juny al 28 de setembre i són activitats dirigides a joves de 12 a 35 anys. En total s’oferiran 65 activitats, 2 exposicions, més els 40 actes i espectacles del Festival Sota la Palmera. “Cal destacar que el 70% del programa són novetats respecte a les edicions anteriors i 8 de cada 10 activitats són gratuïtes”, destaca la consellera de Joventut. De fet, de les activitats de pagament, 8 de cada 10 apliquen que poden reduir les quotes a la meitat de preu o del tot gratuïtes pels usuaris del TarragonaJove. En total s’ofereixen més de 2.000 places d’activitats formatives

Els objectius del programa són:

  • Afavorir el desenvolupament social i educatiu dels i les joves tot preservant aspectes complementaris, permanents i transitoris de la seva evolució formativa.
  • Promoure activitats dinàmiques que estimulin l’actitud activa de la gent jove
  • Assentar un model de lleure educatiu a la ciutat que aglutini les diferents entitats, col·lectius i persones que ofereixen serveis per a joves.

 

ACTIVITATS DESTACADES:

Àmbit especial del programa

  • JON SNOW de la casa Stark en directe. Xerrada amb el doblador Eduardo Bosch qui posa veu a infinitat de personatges de sèries i pel·lícules d’animació.
  • FEM AUTODEFENSA. Les claus de l’autèntica seguretat. Amb l’experta Karin Konkle. Pensat per a abordar la consciència del cos, la comunicació no verbal i verbal, en resum l’autèntica seguretat.

Àmbit Casals setmanals que enguany se n’ofereixen fins a 10 de diferents

  • CASAL SETMANAL DE RÀDIO amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Tarragona

Àmbit teatre i dansa

  • BALL ESPORTIU per la diversitat. Dansa inclusiva i adaptada amb el col·lectiu Wapacha Diversity

Àmbit música

  • TALLER DE PERCUSSIÓ CORPORAL i coreografia grupal amb el bateria del grup Gossos, Santi Serratosa

Àmbit arts plàstiques

  • BOMBOLLA JUMBO. L’art de modelar esferes tornassolades (taller de bombolles gegants) en el marc de la Imaginada que enguany celebra el seu desè aniversari

Àmbit caixa d’eines, habilitats socials i personals

  • PAQUET D’ACTIVITATS “DE CAP A PEUS”, PER TREBALLAR COMPETÈNCIES TRANSVERSALS com la planificació estratègica, l’optimisme intel·ligent i la consciència del nostre cos.

Ves al contingut