Tarragona Jove

Estrena de la pel·lícula ‘Lo que ves es lo que hay’

Aquest dijous, a les 18 h, s’estrena al Teatre del Centre Cívic Sant Salvador la pel·lícula Lo que ves es lo que hay, un documental etnogràfic dirigit per Anna Fonoll en un procés col·laboratiu amb els joves de l’Aula Oberta de l’IES Pont del Diable de Sant Salvador en el marc del projecte Urbanlab.

Durant el passat mes de gener i febrer l’Anna Fonoll va dur a terme a l’IES Pont del Diable un taller de cinema col·laboratiu que buscava empoderar el punt de vista dels joves del barri i dotar-los de les eines necessàries per a realitzar una pel·lícula basada en la seva pròpia experiència. L’objectiu principal era deixar espai per a la improvisació total i absoluta dels participants.
 El resultat final d’aquesta col·laboració ha estat Lo que ves es lo que hay, un breu retrat de quatre joves del barri que expliquen tot allò que els hi passa pel cap: des de les seves aspiracions fins allò que detesten, passant pels personatges que els agradaria representar a la pel·lícula.

Es tracta d’un projecte del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona – Tarragonajove, gestionat per Ariadna, amb el suport de Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i que ha comptat amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV, el Departament d’Antropologia, Filosodia i Treball Social de la URV, la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona i la Taula d’Entitats de Sant Salvador.

Skip to content