Tarragona Jove

Et presentes enguany a la selectivitat? No et perdis la plataforma de referència

Selectivitat.io és la primera plataforma que ofereix, de forma totalment gratuïta, apunts d’acadèmies de cada assignatura, a més, d’exàmens resolts, exercicis, vídeos, etc. als alumnes que es preparen per a les proves d’accés a la universitat a Catalunya. Des d’exàmens de selectivitat fins a apunts que els mateixos alumnes pengen de forma altruista, a més a més de material complementari com podcast, vídeos o llibres. Aquí trobaràs tot el que necessitis! Tot el material pujat ha passat prèviament els filtres de qualitat, creat per estudiants d’avui per ajudar als de demà.

També et pots posar a prova amb l’oferta educativa de tests interactius amb qüestions de diferents matèries de les PAU, per incentivar l’estudi i l’autoavaluació. Posa’t a prova ofereix preguntes tipus test per a estimular l’estudi i verificar el grau de preparació. Si voleu veure exàmens de les darreres PAU i criteris d’avaluació, consulteu l’apartat d’exàmens del web de les Proves d’accés a la universitat.

Per què Selectivitat.io? Preparar-te per a les PAU és tant emocionant com esgotador. Per això, volen ajudar-te. Volen aportar una nova forma d’estudi col·laboratiu amb apunts de qualitat, exàmens organitzats i material complementari perquè l’alumne tingui a mà totes les eines necessàries per aprovar. La seva missió és assegurar que l’estudiant té accés a apunts de qualitat i a les eines necessàries per aprovar, sigui quina sigui la seva especialitat. La seva visió és guanyar-se la confiança de tots els alumnes que necessitin ajuda per preparar-se per la selectivitat i aportar una nova forma d’estudi col•laboratiu.

Skip to content