Tarragona Jove
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
22/12/2021
 

MURS QUE PARLEN, TARRAGONA SONA FLAMENC


DISSABTE ES PRESENTA EL LLIBRE ‘MURS QUE PARLEN – ART MURAL A L’ESPAI PÚBLIC DE TARRAGONA’

Aquest dissabte 19 de febrer es presenta el llibre Murs que parlen – Art Mural a l’espai públic de Tarragona, en una jornada de reflexió sobre aquesta disciplina artística, a l’Espai Jove Kesse. Aquest llibre pretén ser un compendi del projecte que va engegar l’Ajuntament de Tarragona l’any 2008, comptant des del primer moment amb la complicitat de les entitats d’artistes especialitzats en l’art mural i coordinat des de la conselleria de Joventut.
 

+info: -aquí-


            
XERRADA “COM BUSCAR FEINA PER SETMANA SANTA”

Aquest dijous 17 de febrer, de 17:30 a 19 h es realitzarà una xerrada “Com buscar feina per Setmana Santa” a l’Espai Jove Kesse. Estarà dedicat als joves de 16 a 35 anys, i serà gratuït amb inscripció prèvia aquí. Vine al taller i descobrim plegats quines oportunitats laborals tenim al nostre abast!
 
+info: -aquí-

     
L’ESPAI JOVE KESSE ACOLLIRÀ ACTES DEL TARRAGONA SONA FLAMENC
El Festival Tarragona Sona Flamenc torna enguany reprenent al 100% la presencialitat. Del 18 de març al 3 d’abril, Tarragona viurà una nova edición, la 4ª, que comptarà amb 24 activitats que combinen ball, teatre, música, activitat divulgativa, formativa i participativa, tota entorn el món del flamenc. L’Espai Jove Kesse acollirà l’espectacle Fronterazul i un curs de Flamenc.
 
+info: -aquí-
    

     
ATENCIÓ! JA HAN SORTIT LES PREINSCRIPCIONS PER A LES PROVES D’ACCÉS A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL!
 
El Departament d’Educació convoca periòdicament les proves d’accés que permeten acreditar unes aptituds mínimes per tal d’accedir posteriorment a uns estudis, i les proves lliures per a l’obtenció de títols i certificats, mitjançant les quals se certifica la superació d’uns estudis determinats.
 
+info: -aquí-
 

     
AQUEST DIVENDRES A CULTURA KESSE, PODREM VIURE UNA PRÀCTICA ESPIRITUAL AMB EL CONCERT DE KIRTAN
 
El 18 de febrer a les 20 h, a l’Espai Jove Kesse, l’Associació Salam Tarragona realitzarà una sessió de Kirtan amb Self-Building. Si vols respirar, observar el pensament, connectar amb les teves fortaleses, sentir la pau interior, vibrar i cantar no t’ho pots perdre. L’entrada serà gratuïta amb aforament limitat, realitzant la inscripció per ordre d’arribada. Els assistents podran portar una estoreta per si volen introduir-se més en la dinàmica.
 
+info: -aquí-
 
 
 
 
 
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
4
Ves al contingut