Tarragona Jove
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
22/12/2021
 
CONGRÉS DE LA JOVENTUT, ESPECTACLES PEL 8M, TRANSGREDINT LA NORMA, LOBSTER TRIBELA TRANSFORMACIÓ FEMINISTA LA VOLEM ARA. NO PODEM ESPERAR MÉS!

En el Dia Internacional de les Dones d’enguany, la declaració institucional del Govern de la Generalitat vol reivindicar que la transformació feminista es faci realitat avui: no pot esperar més. Perquè aquesta transformació sigui plena cal garantir els drets de les dones. 
 

+info: -aquí-


            
CONCERT DE LOBSTER TRIBE A CULTURA KESSE

El proper divendres 11 de març, el grup Lobster Tribe actuarà a l’Espai Jove Kesse a les 20 h. L’entrada serà gratuïta amb aforament limitat, realitzant la inscripció per ordre d’arribada. Es tracta d’un grup musical de fusió amb arrels mediterrànies que ens presentarà la versió acústica del seu nou treball ‘Embale’ publicat a mitjans de l’any passat.  
 
+info: -aquí-
 

           
L’OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS ESTARÀ A L’ESPAI DE L’ESTUDIANT A VALLS
 
Els dies 10 i 11 de març l’Oficina Jove del Tarragonès estarà present a l’Espai de l’Estudiant a Valls, on podràs trobar tota la informació sobre els estudis i la formació. L’Espai de l’Estudiant és una fira anual que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya.
 
+info: -aquí-
    

     
TROBADES VIVENCIALS AMB EXPERIÈNCIES INTERNACIONALS EL DIMARTS 22 DE MARÇ A TRANSGREDINT LA NORMA!
 
El pròxim dimarts 22 de març, de 17.30 a 18.30 h a l’Espai Jove Kesse es realitzaran trobades vivencials amb experiències internacionals a l’activitat de Cultura Kesse de “TRANSgredint la norma!”. Activistes de l’entitat ACATHI, explicaran la seva experiència com a persones que han migrat per qüestions de discriminació i vulneració de drets per la seva orientació, identitat, expressió de gènere i/o caràcters sexuals als seus països d’origen. 
 
+info: -aquí-
 

     
EL DIJOUS 10 DE MARÇ ES REALITZARÀ EL TALLER “COMENÇA LA PARTIDA. EL MEU ITINERARI LABORAL”
 
El pròxim dijous 10 de març, de 17:30 a 19  h a l’Espai Jove Kesse es durà a terme el Taller “Comença la partida. El meu itinerari laboral“. Serà una activitat gratuïta amb inscripció prèvia, dirigida per a joves de 16 a 35 anys. A càrrec del servei de Treball i Educació de l’Oficina Jove del Tarragonès.
 
+info: -aquí-
 
CONGRÉS DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA 2022

Del 17 al 19 de març, al TecnoCampus de Mataró – Maresme, arriba el Congrés de la Joventut de Catalunya. Un espai de trobada, debat, diàleg i co-creació de les polítiques de joventut. Si ets jove i et preocupa el teu futur o si ets professional de joventut, inscriu-t’hi i fes escoltar la teva veu.
 
+info: -aquí-


 
L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA COL·LABORA AMB ACCIÓ HUMANITÀRIA PER AL POBLE UCRAÏNÈS

L’Ajuntament de Tarragona com a membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, format per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes, dona suport a la campanya d’emergència iniciada arran de la crisi humanitària a Ucraïna.

+info: -aquí-

 
ESDEVENIMENT “DONA: ESTIMA’T FORT” DIJOUS 10 AL PALAU DE CONGRESSOS

Aquest dijous 10 de març tindrà lloc l’esdeveniment Dona: estima’t fort, a les 19 h a la Sala Eutyches al Palau Firal de Congressos. L’acte estarà a càrrec de Ruth Jiménez, presentadora de TV i coach, juntament amb la Verónica Soto, comunicadora i coach. Es tracta d’un espectacle basat en una experiència vivencial per a la nostra autocura, el creixement personal i l’empoderament de la dona. L’entrada és gratuïta.

+info: -aquí-
 
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
4
Skip to content