Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
27/07/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
 
Si enguany compleixes 18 anys, t’ofereixen fins a 400€ per invertir en productes de cultura

 

Des del Ministeri d’Esport i Cultura ofereixen a les persones nascudes l’any 2004 fins a 400€ per invertir en concerts, esdeveniments culturals, adquisició de llibres o publicacions en físic o digital o bé en subscripcions a plataformes digitals. Així es busca aconseguir apropar el consum de cultura als joves i incentivar l’assistència dels joves a tota manifestació de cultura.
 

+ info: -aquí-

 
L’Ajuntament de Tarragona busca Tècnic/a en Educació en el lleure i Monitor/a de lleure
 

S’han obert els terminis per poder accedir a una plaça de Tècnic/a en Educació en el lleure o bé de Monitor/a en el lleure. Els requisits són tenir complerts 16 anys, posseir el títol d’Educació Secundària Obligatòria o equivalent i tenir una titulació de grau superior ja sigui en educació, animació sociocultural o integració social.

+ info: -aquí-


 
Obre el termini d’inscripció del Programa Genius
 

El Programa Genius ofereix ajuts per a estades professionals a l’estranger per a joves en situació d’atur. La Diputació de Tarragona ofereix fins a 9.300€ per cadascuna de les 10 persones que entrin en el programa per tal que facin 5 mesos d’estades professionals a l’estranger més 2 mesos que els faran en un ens públic de la demarcació de Tarragona. La presentació de sol·licituds es pot fer fins el 9 de setembre.

+ info: -aquí-


 
Últimes entrades per a Marcel i Júlia abans del seu concert al Festival Sota La Palmera

Marcel i Júlia us esperen a tots a l’Espai Jove Kesse per conèixer-vos a totes i tots i estaran encantats de parlar amb vosaltres, que els pregunteu sobre la seva música i fins i tot tindreu el privilegi d’escoltar en exclusiva cançons que interpretaran en directe només per vosaltres. Les entrades s’esgoten, no hi faltis!

+ info: -aquí-

El Jugger cada dia guanya més adeptes a Tarragona

Una combinació d’esgrima, rugby, agilitat i estratègia defineixen a la perfecció què és el Jugger, un nou esport que cada dia creix més a Tarragona i que porta arreu Europa als seus jugadors per fer competicions internacionals. Aquest divendres 29 de Juliol a les 19h tens l’oportunitat de provar què és el Jugger i formar part d’aquesta gran família.

+ info: -aquí-

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 

Skip to content