Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
03/08/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
 
Torna al Camp de Mart La iMAGInada en la seva 14a edició

 

Dins el marc de la Festa Major de Sant Magí, arriba La iMAGInada, un projecte autogestionat que busca convertir un entorn urbà en un espai on la llibertat creativa i l’experimentació del públic aflorin a través de les diferents sensacions que generen. El col·lectiu La iMAGInada organitza aquesta celebració que amb el temps ha acabat esdevenint un dels puntals de les festes de Sant Magí.
 

+ info: -aquí-

 
Últimes places per poder crear versots i rimes amb Fermí Fernández, Oriol Grau i Fetitxe 13
 

El taller que busca fusionar les tradicions més emblemàtiques de Tarragona amb la cultura urbana més contemporània, el període d’inscripcions acaba el dia 9 d’agost, que marca l’inici de la formació. Aquest taller neix de la unió de forces entre el departament de Joventut i el de Cultura, conjuntament amb Dames i Vells de Tarragona i Versembrant. Durant quatre dies crearàs versots amb dues figures importants de Dames i Vells i rimes amb un dels rapers que més de moda està actualment.

+ info: -aquí-


 
Aprén a fer skateboarding o bé demostra les teves habilitats a la competició oberta
 

La segona setmana de setembre torna l’activitat a Tarragona Jove i ho volem fer oferint una classe oberta d’skate apta per a qualsevol nivell el dissabte 17 de setembre des de les 9h del matí fins les 11 h. Després, arriba el plat fort: podràs mostrar el teu domini a través de la competició oberta d’skate a les 11:30 h on hi participaran els millors skaters de la província. Prepara el teu skate!!!

+ info: -aquí-


 
El Quiosquet de la Rambla Nova proposa una programació ben variada durant tot el mes d’agost

Fins a deu activitats per escollir al Quiosquet, l’espai de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona. Des d’un vermut electrònic per Sant Magí, fins a participar de la gravació d’un podcast en directe, tot sempre en una clau feminista i LGBTI, són algunes de les activitats que et porten perquè no passis l’agost a casa.

+ info: -aquí-

Viatja o treballa a l’estranger de manera còmoda amb l’Oficina Jove del Tarragonès

Si tens pensat anar a l’estranger, ja sigui per un breu temps o a llarg termini, a l’Oficina Jove del Tarragonès t’ajudem a fer més agradable l’experiència amb els carnet ISIC si vas a estudiar o l’ITIC si vas a treballar. Si busques allotjament, també tens la possibilitat de fer-te el carnet d’alberguista que et permet accedir a la xarxa Xanascat amb més de 4.000 allotjaments per tot el món. Afanya’t que l’Oficina Jove del Tarragonès tanca aquest divendres.

+ info: -aquí-

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content