Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
13/10/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
   
 

Cultura Kesse | Show de K-POP dels grups de ball del Kesse

 

Com cada divendres a les 20 h seguim el cicle Cultura Kesse amb un dels espectacles més esperats. Els grups de ball que usen l’espai jove per assajar les seves creacions de Kpop ens mostraran el que estan treballant actualment. Un seguit de més de 20 coreografies espectaculars, tant individuals com grupals, que posaran de relleu la dedicació constant que tenen aquestes joves assajant i progressant continuament amb aquest estil de ball.

Us esperem!!!


+ info: -aquí-

 

Coneixeu l’espai de debat Àgora Jove? Aquest divendres es parlarà sobre Relacions afectives

La temporada de Tardor Jove ens ha portat un nou espai de debat setmanal per a tractar temes que poden ser d’interès per a molts joves. Aquest fòrum està pensat per a generar un espai comfortable i amable on els joves es sentin còmodes i puguin expressar les seves inquietuts i compartir experiències i coneixements que els ajudin a entendre millor el seu entorn i totes les relacions que s’hi generen.

Cada divendres tindràs un espai de reflexió on parlar sobre una temàtica amb una mirada feminista, interseccional i comunitària, per contribuir a la transformació social, generant consciència crítica i valorant la diversitat de formes de viure i entenent el món on vivim.

Aquesta setmana, el divendres 14 de 17 a 18:30 es parlarà sobre Relacions afectives.

T’hi esperem!

+ info: -aquí-
 

 


 

Aquest dissabte 15 d’octubre de 17 a 19 h i els dos següents ( 22 i 29) teniu la oportunitat de conèixer tècniques i mètodes per a ser conscients de la vostra manera d’expressar-vos i els trucs necessàris per a tenir una comunició inclusiva i respectuosa.

Si t’agrada escriure i t’agradaria conèixer persones que també escriuen, vine en aquest taller on et podràs iniciar en l’àmbit de la comunicació i l’escriptura. Reflexionarem i treballarem sobre aspectes de la transfòbia, les desigualtats de gènere o l’amor romàntic, amb l’objectiu de crear una campanya publicitària.


+ info: -aquí-
 

 
La nova Coral del Kesse es posa en marxa divendres 14 d’octubre, veniu a cantaaaaar???

 

T’agradaria formar part de la nova Coral de l’Espai Jove Kesse?

Aquest divendres 14/10 de 18 a 19:30 descobreix com treure el millor de la teva veu alhora que et diverteixes i aprens, independentment del nivell i de l’estil que hagis practicat abans. Comparteix amb altres joves un llenguatge universal com és la música a través del conjunt vocal del Kesse.

Un video presentació de la Carla Cruells, que gràcies a la seva experiència i carinyo podreu aprendre a cantar, a cantar en grup i a estimar la música!!


+ info: -aquí-

 Aquest novembre arriba el festival de jocs de Tarragona

 

El cap de setmana del 12 i el 13 de novembre, l’Institut Municipal d’Educació col·laborarà amb el TGN Juga, el festival de jocs de Tarragona, que organitza l’associació Si vis pacem, para ludum. Aquesta proposta, pensada per reivindicar el joc de taula com a oportunitat educativa, forma de trobada i enriquiment, vol oferir un ventall el més ampli possible de formes de jugar a tots els públics.  

La seu de l’IMET (av. Ramón y Cajal) i el Parc de la Ciutat, acolliran aquest festival els dies 12 i 13 de 10 a 14 h i dissabte també de 16 a 20.30 h


+ info: -aquí-
 
 
Jornada de Comunicació Social i Transformadora

 

El dia 4 de novembre Coopcamp impulsa una Jornada de Comunicació Social i transformadora.

Amb l’objectiu d’apoderar els projectes d’economia social i solidària del Camp de Tarragona en la comunicació dels seus projectes i sumar a fer més visible el sector, l’Ateneu CoopCamp proposa una jornada de comunicació social i transformadora per a organitzacions de l’economia social i solidària.

Què comuniquem i com? Quins canals fem servir? Quines imatges utilitzem? Qui protagonitza la comunicació? Què interessa als mitjans de comunicació d’allò que diem?

Una jornada de comunicació social i transformadora per a reflexionar i debatre sobre la gestió comunicativa dels projectes d’economia social i solidària i adquirir eines que millorin la visibilitat del sector posant de relleu els valors que el caracteritzen.

La jornada tindrà lloc el 4 de novembre, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, Tarragona), de 9.30 a 14 h:


+ info: -aquí-


 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content