Tarragona Jove

La T-16 entra en funcionament a l’ATM del Camp de Tarragona

  • El títol, gratuït i vàlid fins als 16 anys, està operatiu des del dilluns 20 de març
  • Permet fer un nombre il·limitat de viatges a la zona tarifària integrada on resideix el menor
  • Substitueix la T-12, que es podrà continuar utilitzant fins que el menor compleixi els 13 anys

El títol de transport T-16, gratuït i vàlid fins als 16 anys, està operatiu als sistemes tarifaris de les ATM (Autoritat Territorial de la Mobilitat) de Lleida, Girona i Camp de Tarragona a partir del dilluns 20 de març. Permet un nombre il·limitat de viatges a la zona tarifària integrada on resideix el menor.

Substitueix la T-12, que tenia les mateixes característiques però que era vàlida fins als 12 anys. La T-12, de fet, es podrà seguir utilitzant fins que el menor compleixi els 13 anys.

La T-16 és un títol personalitzat, amb el nom i els cognoms, que s’haurà de validar a cada viatge i que només podrà ser utilitzat pel menor titular.

La sol·licitud de la targeta varia segons cada ATM, però es pot fer en centres d’atenció al client, punts habilitats o en línia El Departament de Territori ha posat en funcionament el web territori.gencat.cat/t16 amb els enllaços de les respectives ATM, on hi ha la informació sobre com poder fer la sol·licitud.

La T-JOVE, el 17 d’abril

En el mateix sentit, la nova T-JOVE fins als 30 anys i amb tarifa única per a totes les zones estarà operativa a partir del pròxim 17 d’abril als sistemes tarifaris de les ATM de Lleida, Girona i Camp de Tarragona, on actualment aquest títol no existeix.

La targeta permetrà un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els modes de transports integrats al respectiu sistema tarifari i tindrà una validesa de 90 dies. Amb la bonificació del 50%, la T-JOVE tindrà un cost de 47 euros a l’ATM de Girona, 40,20 euros a l’ATM de Lleida i de 46,60 euros a l’ATM del Camp de Tarragona.

La nova targeta està en marxa des del 15 de març a l’ATM de Barcelona, on ja existia però fins als 25 anys.

Skip to content