Tarragona Jove

La veu emergent de la música urbana Mushkaa arriba a Tarragona encapçalant la Nit de Trap

La seva actuació serà a les 22 hores i tindrà com a teloners als joves del Summerweek de Rap i Trap i als reusencs Paula Fitzz & Borys B

Aquesta nit de Trap serà encara més especial que mai ja que arriba una de les potències musicals urbanes emergents més importants de Catalunya: Mushkaa. Abans, per animar l’ambient de l’Espai Jove La Palmera, tindrem dues actuacions molt especials fent de teloneres

El Summerweek de Rap i Trap és una cita molt important pel jovent ja que és una de les oportunitats que tenen de mostrar el seu talent a un públic que gaudeix a qualsevol esdeveniment que té com a capçalera el rap o el trap. Ho mostraran a través d’una cançó que l’associació Versembrant, representada per Joel Prieto (Fetitxe 13), ha estat gravant amb les persones participants d’aquest taller.

Després de l’exhibició del joves del taller de rap i trap, els reusencs Borys B & Paula Fitzz ens portaran la seva música amb referències evidents al R&B, Hip-hop, àcid jazz i el funk. En plena pandèmia van publicar el seu primer EP (Autoeditat) anomenat “Songs I’d cry you to” i actualment acaben de publicar el primer LP (Autoeditat), anomenat Healing.

A les 22 hores és quan hi ha l’actuació principal de la nit, amb tan sols divuit anys, MUSHKAA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R&B, però amb prou llibertat per a cercar nous sons i noves tendències.
Al mateix temps, a les seves llistes d’escolta, podríeu trobar mescles tan eclèctiques com temes de Serrat o Estopa intercalats amb Yung Beef o Kaydy Cain. De la mà del seu productor Roots (Pau RUZ ) i amb només dues cançons publicades, Mushkaa va obtenir el reconeixement de la plataforma Spotify que la va col·locar en el seu programa EQUAL, motor visibilitzador de noves creadores.
Irma Farelo defineix la seva musicalitat com una cosa molt personal que ha sabut connectar amb els seus oients amb melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. En el seu concert mostrarà els temes que ha compartit durant aquest any de carrera que han permès construir la seva llista de fervents seguidors.

Skip to content