Tarragona Jove

Què t’ofereix Tarragona Jove durant l’agost?

Comencem la recta final de l’Estiu Jove 2023 amb tantes ganes com el primer dia, per això aquí et deixem un petit resum del que t’espera a la setmana vinent

Iniciació a la percussió – del 7 al 9 d’Agost

Aprendrem les figures musicals per poder interpretar partitures senzilles aplicables en molts contextos musicals. Lectura rítmica a través de Body percussion, boomwhackers, musical bells i la caixa. Fes el primer pas per endinsar-te a la percussió i sentir el ritme per les venes, t’hi apuntes? Taller a càrrec de Gerard Moreso.

Estem en llista d’espera però inscriu-t’hi que no perds res!


Summerweek de danses urbanes – del 7 a l’11 d’Agost

Intensiu de danses urbanes, on treballarem tots els estils que la conformen, com hiphop, commercial, dancehall, afro, house, waacking, etc… aprendràs una mica de tots els estils i gaudir de la dansa compartint. I al final realitzarem un videoclip! Ho coorganitza Second Home Studio.

Estem en llista d’espera però inscriu-t’hi que no perds res!


Intel·ligència Artificial: Eines Creatives – 9 d’Agost

Un taller emocionant i pràctic dissenyat per conèixer diferents eines d’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL i com utilitzar-les per a estimular la creativitat i desenvolupar projectes innovadors.  
Descobrirem les possibilitats del processament del llenguatge natural i altres funcions d’IA per a generar idees noves i solucions originals. Amb una combinació de teoria i pràctica, aplicarem l’IA als processos creatius. Prepara’t per a explorar un món de possibilitats! Taller a càrrec d’Andrés Barber.

Estem en llista d’espera però inscriu-t’hi que no perds res!


Summerweek de Rol i Enginy

Taules i taulells de joc de rol, l’enginy i l’aventura més fascinants que actualment puguem trobar. Posa-hi els cinc sentits perquè hauràs d’assimilar instruccions i normes per entrar a les partides més trepidants. Ho coorganitza l’Associació de Jocs de Rol i Estratègia de Tarragona.

Estem en llista d’espera però inscriu-t’hi que no perds res!

Skip to content