Tarragona Jove

Recta final del Festival Sota La Palmera 2023

La Nit de Trap amb Mushkaa, Capri Sessions i La Kultural Alternativa destaquen com les propostes que posen punt i final a aquest festival de música de Tarragona Jove

NIT DEL TRAP: BORYS B & PAULA FITZZ / MUSHKAA | FSLP

El Festival Sota La Palmera, després de més de 30 actes interdisciplinars plens de dansa, clown i música posa punt i final amb una última setmana on destaquem la Nit de Trap com un dels atractius principals del públic més jove de Tarragona.

A continuació us posem les actuacions que posen fi al Festival Sota La Palmera 2023:

Nit de Trap amb Paula Fitzz & Boryz B. i Mushkaa – Dijous 3 d’Agost a les 21h

La nits temàtiques sempre estan orientades a que el jovent faci ús de l’altaveu que Tarragona Jove els ofereix a través de les exhibicions que es fan els dijous a l’Espai Jove La Palmera; en aquest cas el jovent mostra les seves habilitats musicals a la vegada que demostra la capacitat de rimar i crear lletres de cançons apreses durant el Summerweek de Rap i Trap a un públic que té un contacte constant amb les músiques urbanes. Després dels joves d’aquest taller com a teloners, els reusencs Paula Fitzz & Borys B. portaran la música produïda dins el seu nou LP autoeditat anomenat “Healing”.

El plat fort de la nit arriba amb la barcelonina Irma Farelo, més coneguda com a Mushkaa que amb només divuit anys i un talent emergent destacat de la nova música urbana, porta el seu “Tas Loko Tour” a Tarragona com una de les 20 parades del seva gira per tota Catalunya.

Podeu trobar més informació aquí


Capri Sessions i Canciones de Nadie – Divendres 4 d’Agost a les 21h

Des del barri de Sants de Barcelona arriba el electomamarracheo més queer de Capri Sessions a l’Espai Jove La Palmera amb una sessió plena de música pop i electrònica més esbojarrada. De Can Batlló, vénen al Festival Sota La Palmera a omplir-la de “temazos i bailoteos”. Des de València, arriba Laura Socaixina al capdavant de Canciones de Nadie, que portaran el seu nou LP “En los momentos buenos” gravat durant el 2023 amb un total de 12 temes els quals sonaran una selecció durant el seu concert al festival

Podeu trobar més informació aquí


La Kultural Showcase – Dissabte 5 d’Agost a les 12h

La Kultural és una associació i promotora musical referent de la música electrònica al territori i amb presència en els esdevenidments més importants del Camp de Tarragona. En aquest cas, a través d’un “showcase”, portaran la millor selecció d’electrònica a través de temes que ens traslladaran a l’època del dance hall, del break beat fins als gèneres més trencadors com el dubstep o l’electro.

Podeu trobar més informació aquí

Ves al contingut