Tarragona Jove

Últim cap de setmana del Festival Sota La Palmera

L’Espai Jove La Palmera s’ha omplert de música, dansa, circ i cinema en un total de 33 actes

Aquest cap de setmana, finalitza el Festival Sota La Palmera. Tant divendres com dissabte vindran carregats de música. En total, el Festival ha ofert 24 dies d’activitat i 33 actes. La programació és una mostra que ha proporcionat oportunitats d’exhibició i promoció a més de 30 grups o joves creadors de la ciutat i altres d’arreu del territori.  

Des de la Conselleria de Joventut, amb la col·laboració de diverses entitats i agents locals, s’ha treballat per detectar i posar en valor produccions culturals i artístiques d’artistes i col·lectius locals, amb una programació artística variada. Han passat pel Festival tant artistes emergents com artistes contrastats. S’estima que, quan finalitzi el Festival, més de 5.000 persones hi hauran assistit com a públic

Divendres, 4 d’agost, a partir de les 21, aterrarà a l’Espai Jove La Palmera l’artista valenciana Laura Socaixina, al capdavant del projecte ‘Canciones de Nadie’. Presentarà el seu nou LP En los momentos Buenos. L’autora destaca per les seves lletres carregades de poesia, força i realitat i ofereix en cada concert la seva veu característica. Prèviament al concert de Laura Socaixina, tindrà lloc una sessió de música pop i electrònica a càrrec de Capri Sessions.  

El darrer dia del Festival Sota La Palmera, dissabte 5 d’agost, el protagonisme serà per Kultura Showcase. A partir de les 12 h del migdia, diversos Dj’s oferiran sessions a través dels ritmes més trencadors de l’electrònica. També passaran per altres estils de música com el dance hall, break beat, jungle, dubstep o electro. Com és habitual, la programació tindrà lloc a l’Espai Jove La Palmera. Els actes són gratuïts condicionats a l’aforament de l’espai.  

Skip to content