Tarragona Jove

L’Ajuntament presenta un nou cicle d’autodefensa feminista

Amb l’objectiu de treballar els aspectes físics i emocionals de les situacions de conflicte davant possibles agressions sexistes, l’Àrea de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona organitza un cicle de tallers a càrrec de Karin Konkle, per tal d’abordar l’autodefensa des d’una perspectiva de gènere i situar les agressions envers les dones dins d’un context social, així com la presentació del darrer llibre publicat per la mateixa instructora dels tallers.  

Aquesta iniciativa s’ha tirat endavant de forma conjunta entre el  SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), el Servei Municipal Tarragona Jove i la Xarxa de Centres Cívics. Karin Konkle (Indianapolis, EUA, 1969), que serà qui impartirà el curs, és mestra d’arts marcials i d’autodefensa per a dones des del 2001, i llicenciada en Estudis de Gènere per la Universitat de Columbia, a Nova York. Fa més de trenta anys que practica arts marcials. També s’ha format en medicina tradicional xinesa, en teràpia de polaritat i en el mètode Grinberg de teràpia psicocorporal.   

Activitats

El Servei Municipal Tarragona Jove oferirà el taller a dones d’entre 14 i 24 anys, a l’Espai Jove Kesse, els dies 12, 13 i 14 de juliol, de 17 a 20 h. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer des del 17 de juny aquí.

El SIAD oferirà el taller a dones a partir de 25 anys, al pati infantil de la Biblioteca de Torreforta, els dies 19, 20 i 21 de juliol, de 17 a 20 h. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer des del 17 de juny aquí.

Les places als tallers són limitades i, en cas que s’exhaureixin, es crearà llista d’espera per ordre d’inscripció. Es demana que les participants portin roba còmode.  

Per últim, el dia 15 de juliol, a les 19 h, al Centre Cívic de Torreforta, a l’espai del pati central, tindrà lloc la presentació del llibre Autodefensa feminista (para todo el mundo), de Karin Konkle, amb la presència de l’autora i de la tècnica Berta Mascaró, del SAI Tarragona. Les places són limitades i per tal d’inscriure-s’hi s’ha d’enviar un correu electrònic aquí i fer-hi constar a l’assumpte “Inscripció presentació llibre” i al cos del correu el nom i cognoms, edat i telèfon de contacte de la persona que vol assistir.

Ves al contingut