Tarragona Jove

L’ESPAI JOVE KESSE, OBERT PER SETMANA SANTA

Del 26 al 29 de març de 2018 es realitzarà la 5a edició d’activitats gratuïtes i portes obertes durant les vacances de Setmana Santa.

–INSCRIPCIONS AQUÍ–

Dossier setmana santa2018

La 5a edició del CASAL X SETMANA SANTA es realitzarà del 26 al 29 de març a l’Espai Jove Kesse. Les opcions estan dirigides a joves de 12 a 35 anys per les diferents activitats i serveis que ofereix l’espai. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis que l’equipament municipal disposa durant l’any.

Com és habitual està previst realitzar el curs de premonitor/a de lleure adreçat a persones joves de 15 a 17 anys, on durant quatre dies els i les participants els podran dedicar descobrir tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure. El curs és gratuït prèvia inscripció i es realitzarà de 16 a 20h del 26 al 29 de març. A banda, les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda de la elaboració d’un plat diferent a l’aula de cuina: raviolis xinesos, cuina vegana, pastela marroquí i una mona de pasqua seran algunes de les receptes que es podran aprendre a elaborar durant aquests dies. També el dijous 28 de març es realitzarà la MasterClass de Bachata a càrrec de Noemí Amorós i Washington Dos Santos, una parella de ball que durant aquesta tarda oferiran una sessió a totes les persones interessades vinguin o no acompanyades. Per més informació i inscripcions es podrà fer presencialment als espais joves o a través del web www.tarragonajove.org a partir del divendres 16 de març.

Un altre de les opcions que els joves tindran accés durant tota la jornada, son els espais de la Primera planta de l’equipament: accions lúdiques per passar les tardes amb activitats com jocs de taula, ping-pong, futbolí, jocs i videojocs, campionats, micro obert, etc…

També les persones joves de 12 a 35 anys tindran la opció de provar les aules i materials que es troben en cessió a l’equipament, com son les aules de reunió i/o treball en grup, d’estudi, d’assaig, d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

L’Espai Jove Kesse durant les vacances de setmana santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

Ves al contingut