Tarragona Jove

L’estiu Tarragona Jove enceta la setmana amb més de 15 activitats

Tallers de batucada, concerts i actuacions en directe són els protagonistes d’aquesta primera setmana de juliol


Demà, 2 de juliol, a partir de les 21 h a la plaça de les Cols es podrà veure l’espectacle de Dansa Ecolab, creat per les joves tarragonines Irina Cohí i Sofía Kaiser que oferiran un treball que busca sensibilitzar sobre l’emergència climàtica i el malbaratament d’aigua. L’acció forma part del cicle Climactives accions per la defensa del clima.

El dimecres, 3 de juliol, a partir de les 18.30 h al Passeig de les Palmeres hi haurà el Taller de Batucada.  De la mà de Pau Puig i Joan Palà, percussionistes del grup Txarango, Marcel i Júlia o Stay Homas, acompanyats amb la guitarra de Pau Castellví, oferiran aquest taller amb molt de ritme i moviment. Les persones participants tindran l’oportunitat d’aprendre els elements fonamentals de la batucada i desenvoluparan habilitats rítmiques i tècniques en un ambient col·laboratiu i festiu. Aquesta activitat forma part de les més de 100 activitats i tallers que s’ofereixen des del servei Municipal de Joventut per aquest estiu.

     

Durant aquesta setmana, també començaran les accions de la Palmera itinerant. Concerts i actuacions musicals en diferents espais de la ciutat per donar a conèixer el Festival Sota la Palmera i la seva programació que s’allargarà fins al 3 d’agost en l’equipament juvenil ubicat a la Plaça Imperial Tàrraco.

D’aquesta manera, el col·lectiu Komando Sound System estarà el djous, 4 de juliol, al c/ Riu Fluvià de Torreforta oferint una sessió de música jamaicana, Andrea Grau hi serà a la plaça de l’església de Sant Salvador el divendres, 5 de juliol, oferint una actuació en acústic i per acabar la setmana, El músic Eloi Duran oferirà un concert al passeig de les Palmeres. Totes les activitats comencen a les 21 h i a més de ser un aparador per a joves artistes emergents de la ciutat, també vol mostrar la importància de l’espai públic com espai d’interacció i exhibició cultural.

Durant la setmana s’ofereiran també diversitat de tallers i activitats en diferents àmbits: tallers d’il·lustració, jocs de taula, iniciació a la guitarra, breakdance, dansa comtemporània, cuina…

Totes les activitats són gratuïtes i per algunes s’haurà de fer inscripció prèvia a través de la web tarragonajove.org

Ves al contingut