Tarragona Jove

Ser jove en temps de Covid

Inscriu-te i participa en els debats en línia dinamitzats en petits grups de discussió, de vint persones com a màxim. Places limitades.

Els objectius de les sessions són: conèixer l’opinió i la vivència sobre com t’ha afectat la pandèmia en la teva vida; reconèixer i facilitar l’expressió d’emocions i sentiments en relació amb els temes plantejats; i, conèixer les teves necessitats per resoldre les situacions derivades de la pandèmia des de la diversitat i les desigualtats.

Es tracta d’uns espais de discussió i propostes, dinamitzats i amb la participació de personal tècnic de Joventut i del Departament de Salut, en diferents sessions sobre els cinc temes plantejats.

Amb la voluntat d’anar més enllà de les metodologies clàssiques de participació, es farà ús d’una metodologia sòcio-afectiva que propiciarà l’aprofundiment dels debats a través de l’expressió emocional i cognitiva

La idea és generar dos espais a cada sessió: una primera part per escoltar la diversitat de vivències al voltant del tema escollit i una segona part de generació de propostes realitzables en el futur.

* Es donarà un certificat d’assistència a tots els participants, entre els quals se sortejaran 30 estades d’un cap de setmana per a dues persones a un alberg de joventut de la XANASCAT (validesa d’un any).

Procés obert de debat i propostes. Febrer – març 2021

Skip to content